Faruk Bey merhaba, Ceyhun'un bahsettiği Daiwa Regal 3000 5iA bende var kullanıyorum. Genel olarak Okumalar bu makineye göre biraz daha hafif olmasına rağmen, kullanımda şu ana kadar beni hiç zorlamadı. Güven veren bir makine. Ben memnunum şimdilik. Lakin henüz o makineyle hiç balık çekemediğim için çok da net konuşmak istemiyorum. Ceyhun benim makinenin içini açıp epeyce kurcalamıştı, benden daha çok bilgi verecektir.
Regal 5IA kompozit makine metal kasa degil. Pick up yayi kirilir durmadan. sweepfire crosscast ve regalde bu problem vardir. Manuel kaparsan kirilmaz Onun harici fena makine degil. Kol boslugu için anti-reverse olmasi lazim. Megaforce'a bir bak Faruk abi. Pick up yayi da kirilmaz. Hafta basi bu sene kataloga girip piyasaya sürülen procaster 4000 A siparis ettim. O da kompozit kasa.
TARABYA FISHING TEAM ORGANIZASYONU Gün: Cumartesi 23.03.2013 Saat: 16:00 Yer: Gürpınar Sahil Hava sıcaklığı: 11° Rüzgar: Poyraz 22km Gürpınar'dan güzel haberler geldi, Okan abi sağolsun yemlerimiz İzmir'den gelecek. Cumartesi öğlen Tarabya'dan teke toplayıp takviye yapacağız. Av akşam başlayıp gece durabildiğimiz saate kadar devam edecek. Isınma amaçlı varilde odun ve tabiki mangal yakılacak Bunlar için Zabıta'dan ve Belediye'den izin alınacaktır. Olta Takımı: Şamandıraya 0,24-0,25mm misina ile bağlanmış tek veya iki 4-6no iğne kullanılacaktır. Spin takımı olanların yanlarında getirmesi faydalı olacaktır. Dip kayalık olduğu için ağır kurşun kullanılmayacak, hafif atarlı kamışlar yeterlidir. Lüks yada şarjlı aydınlatıcıya ihitiyaç vardır, bende bir adet var ama sanırım yeterli olmayacak, getirebilecek olanlardan rica ederim
bu sabah mini org. yer tarabya ben -Mehmet-Okan-Emir açıktan orta boy istavrit balık boldu en az 5-6 lı geliyordu Emir penin yeni bir makinesini ve Lineaeffe Sorrento surf kamış 4.30mt kamışı test etti kamış süper atarı çok iyi fakat makine için aynı şeyi söyliyemiyeceğim oldukça ağırdı .kamışı beğendim .5 kg kadar karışık boyda istavrit aldık ben balıkları 5 aileye dağattim
herkese iyi akşamlar onnik abi penn surfblasteri kombata taktım sana dediğim gibi şahane oldu galiba sabah birde öyle denicem şok kalın gelmişti onuda incelttim gelirsen görüşürüz buarada peni simanodan dahaçok beğendim
Merhaba Ceyhun, hedef balık eşkina ve karagöz olacak sanırım.Eğer bir programımız olmazsa bende katılmak isterim size, kısmet olur inşallah Onnik abi tebrikler, ellerinize sağlık, yardımseverliğinizden dolayı ayrıca teşekkürler, en kısa zamanda tekrar biraraya gelip sohbet edebilmek dileğiyle sağlıcakla kalın.
kamış 10 numara çok beğendim .makine de iyi ama ağır beklemeli avlarda iyi sonuç verir kanısındayım yarın kaytarabilirsem gelirim
acele etme demiştim bir sonrakini bekle demiştim!!!! http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53445
Org yemi için yarın izmire bi Alo çalkıcam taze mamun boru kurdu sülünez ne varsa aldırıp kargolatıcam inşallah iyi geceler dostlar
cumartesi gündüz bende k.çekmece kanala inip teke bakayım. inşallah vardır. toplayabildiğimi getiririm. bu arada tekeler kovada ölmesin diye önerisi olan varmı?
teke kolay ölmez. kovada su olsun kafi. ama kapağı hava alacak şekilde olursa daha uzun yaşar. Bu arada muhakkak kaymayacak ayakkabı ile gelin. Islanan kayalar fena kayar.
*** MİLLET HERKESE İYİ GÜNLER BENDE KENDİ ARKADAŞLARIMLA BİR ORG. YAPMIŞTIM C.TESİ GÜNÜ İÇİN OLURSA BİZDE YANINIZA UĞRARIZ