Vay arkadaş, kaderde bizim grubu Gürpınarda ağırlamak da varmış demek ki... Hoş gelesiniz sefalar getiresiniz inşallah... Niyet sabahlamak mı yoksa ?
Bu arada arkadaşlar yanınızda muhakkak bulunması gerekenleri sıralayalım. Benim atladıklarımı da sizler tamamlarsanız kimse "tüh ya nasıl da unutum" demez... 1) Kafa lambası 2) Fosfor 3) Sağlam bir bere 4) Mümkünse katlanır tabure(koltuk) 5) Fosfor takılabilen şamandıra 6) Islak zeminde kaymayacak ayakkabı 7) Belli olmaz bakarsınız lazım olur spin takım levrek sahteleri ve kepçe 8) Katılımcı arkadaşların soğuktan etkilenmemek için sağlam giyinmeleri çok önemli 9) Dip atmak isteyenler için zil 10) Varsa kamış ayağı çok işe yarayacaktır. Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar...
11) Sucuk 12) Davuk 13) Köfte 14) Peynir yada yağ tenekesi (ateş için) 15) Kullananlar için yeteri kadar sigara ve içecek stoğu 16) Balık durumuna göre voleybol yada futbol topu 17) Levrekten sonra halay çekmek için çeşitli boylarda mendil 18) Atlamak isteyenler için ip
Gürpınar Organizasyonuna Katılacaklar Ceyhun Burak Mehmet abi (Mehmet AKÇA) Okan abi Adnan Uğur Onnik abi Volkan Erciyas Nusret +2 Yavuz Kenan Tayfun abi Alper
Taa Tarabyalara sırtında mangal taşımış ben , ev sahibi olduğum organizasyonda mangal yapamazsam çatlarım
Okan balıktan daha çok muhabbete gelmek isterim.Bugüne kadar bırak avı, başka bir iş için bile yolum düşmedi oralara, doğma büyüme bir İstanbullu olarak
Meselemiz muhabbet zaten , balık dediğin kilo ile satılır. Muhabbeti tartıp değer biçebilecek tartı icat edilmedi henüz.
Pazar aksam samsuna gidiyorum, cumartesi geLirsem sizLerse bedbaht düşerim saLı günüde nöbetim var sabahcıyım.. enerjim baya baya azaLır bu sebepLe cumartesi günki aktiviteye katıLamayacagımı biLdiriyorum sizLere rastgeLe bir dahaki aktivitede rastgeLmek diLegiyLe dostLar...
Cumartesi sıcaklık düşüşü ciddi gibi ve rüzgar hayli fazla... eğlenceden çok eziyet olacak gibi..Yağmurda olduğundan mangal ateş gibi ısınma sorunları da olacak ertelesen iyi olucak ceyhun ne dersin..?