Vallahi cumartesileride çalıştığımızdan dolayı katılamadık.Yoksa eşkina karagöz denemesi yapılırdı hani.Bu arada orada olmak yeter zaten baksana mangallar,semaverler balık olsada tutmaz muhabbet ederdik herhalde Bu arada iyi dilekleriniz için sağolun herkeze rast gelsin...
iyi günler dostlar böyle bir çalışmam oldu umarım faydası olur a4 kağıda döküm aldığınız zaman ölçüler aynen geçerlidir
Sabri çok sağol. Maketleri yapabilmek için üsten görünüşede ihtiyaç var. Hatta önden görünüşüde çıkarabilirsen muhteşem olur. Aşağıdaki linkte ingilizce bir kitap var.Her ne kadar adamın anlattıkları bizim ihtiyacımız olan sahteler olmasada teknik olarak bir şeyler öğrenmek mümkün. http://www.4shared.com/document/V11j59Vt/Making_Wooden_Fishing_Lures-ma.html İndirmeyi başaramazsan kitap benim şu anda kurulu olamayan bilgisayarımda kayıtlı.Bir şekilde sana ulaştırabilirim. Yukarıdaki site dosyayı indirmek için üye olmanı istiyor.
kenan geçmiş olsun nazara gelmişsindir allah beterinden korusunidk güzel bir gece geçirmenize sevindim kadro güzel olunca neşe hiç eksik olmaz:thumb:
Selam Millet Herkese hayırlı,bol kazançlı,mutlu ve sağlıkla ve tabiki balıkla dolu dolu bir hafta diliyorum,,Bu arada sevili kenan forumdan okudum geçmiş olsun umarım kısa sürede düzene girer parmağın... Gürpınar organizasyonuna imza atan Okan ve Alper arkadaşlarıma ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim En güzel günler hepimizin olsun. Sevgi ve saygı dileklerimle
herkese iyi akşamlar Ceyhun Burağa aldığınız kamış hakkında biraz bilgi versene görünümü ve de ince olması çok iyiyidi atarı kaç uçtaki halka sayısının fazla olması ip için avantajmıdır benim de sırf ip için kullanabileceğim bir kamışa ihtiyacım var 125gr-150gr arası atarı olan parçalı olması da iyiyidi Cengiz balıkçılığın sitesinde bulamadım
Onnik abi Italcannalar var senin ne gerek var başka kamışa. Aldığımız kamış lineaeffe fury caster 3 parçalı 220gr, 150gr 170gr gözle takip edilemiyor dürbün gerekiyor.
Hayırlı akşamlar Sevgili Onnik abi Ben dün sabahtan aşiyanda idim,öğleden sonra Ömer ve Erhan geldi beraber tarabyaya geçtik o sıra önce sevgili Burak ve Ceyhun geldi.Kamışı bizzat gördüm Burakla Ceyhun test ettiler kamışı,ucu esnek gibi görünsede abanmalı atışlarda kamış ortada tüm dengeyi toparlayıp en ucundan sapına kadar abanma yükünü yayıyor.Lakin ceyhunun atışında ben kurşunu göremedim Şahsi fikrimi söylüyorum Güzel kamış inşaallah Sevgili Burak kamışını iyi ve bol balıklı günlerde kullanır. Sevgi ve saygı dileklerimle
iki onaydan sonra yarın balıktayım çarşanba günü Cengiz balıkçılıkdatım dükkanları bizim 2 ci adres gibi oldu samimi ve içten olmaları beni ziyadesiile memnun ediyor helal olsun çocuklara
Sevgili Ceyhun Kafamda makina için pen afinity tamam bunu 3.90 cm kamışla kombine edebilirmiyiz yoksa illa 4.00 cm üzeri surf daha uygunmu olur. Bende spider surf var biliyorsun lakin rapala kullanırken aksiyonları vermekte zorlanıyorum Sevgiyle kal
geçmiş olsun dilekleirni ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ceyhun bu hafta iyice kaşınmaya başladım hisardan kalenderden sarıkanat haberleri gelmeye başladı. bu hafta sonu cumartesi aşiyan önü sarıkanat kovalayalım hatta hatta gece yemli denemesi yapalım mı?
Birazda balık tutalım dimi haklısın ... Yarın sabah Sarıyer de işim var sonrasında 2 ye kadar vakit uydurdum . Gelecek varsa buluşalım . Gerçi Mart ayı bi kedilere bide sana yaramıyor
Sevgili Okan Naxo hikayesini dün dinledim ve üsküdar yıldızda görüp görsel olarak inceleme imkanım oldu iyi güzel ve hoş makine fakat ağırlık fazla değilmi dostum.. 718 gr ciddi ağırlık bence bu. Rapala çalışırken kol travması yaşatır adama Naçizane bu benim görüşüm surçilisan ettimse affola Sevgi ve saygı dileklerimle