Gaz gerekiyormuş sanırım biraz Can ı burda görmek için . 300 metre atan yok (şimdilik) ama o atanların ekipmanına sahip olduğunda oldukça yaklaşacak personelimiz mevcut
Yok be Okancım işlerin sıkıntılarından dolayı doğru dürüst yazamıyorum.Keyif olmayıncada insanın bişey yapası gelmiyor.Yaz gelsede en azından havaların üzerimizdeki olmusuz etkilerinden kurtulsak.Aslında balık peşinde koşsak her zaman nevalemizi alırız. Baksana hala dişli var boğazda.Yeni dynema siparişi vemiştim geleli 2 ay oldu oturup makinaya sarasım yok idk idk idk
Kenan ve Burak Aşiyan'da avlanmaya çalışıyorlardı en son. Tekneler örgüleri kesmiş! Bu iki günde ikinci kez oldu. Anlamakta zorlanıyorum adamın altında tekne var kıyının 10m açığından geçiyor. Uyarılara kulak asmadan bilerek geçiyorlar, sonra da utanmadan ben sana kurşun vereyim demiş Kenan'a. Önce beyin olacak insanda, önüne gelen çobana belge verip denize salıyolar.
Dün zaten 2 kere oldu, bu gün de 2... Çok oldular artık!!! Ben de son anda kurşuna havadayken elimle asılıp kurtarabildim zar zor Aynılarından karada trafikte de var, heryerde var malesef Ceyhun 100 lira para veriyosun örgü sardırıyosun, sürat teknesinin teki zırt diye 10 metreden geçip örgüyü ortadan kesiyor!!! Çöpe gitti bütün örgü!!! Madem kıyıdan gidecek ne diye tekne alır ki bu ...lamalar??? Zaten Aşiyan'ın akıntısı, dip takılması malum, bi de bunlarla uğraşıyoruz Önce insan olacaklar, insan olsalar beyni kullanırlar zaten!
Akintiya kaptirmamak için kiyiya sifir geçiyorlar. Harbi gicik bir durum. Örgüde ciddi maddi kayip. Tekneyi aniden görünce komando çevikliginde yere yatip kamisi maksimum suya daldirsan bile kurtarmiyor bazen. Gerçi daha dandik bir durumda örgüyü kesmeyip sarmasi. Makinayi bile dagitir mazallah. Geçmis olsun.
Roy biz tekne ile çıktığımızda, (bu arada tekne ile balık tutmaya 16 yaşımda başladım) boğazda özellikle kıyıdakilerin kurşun menziline girmemeye dikkat ederiz. Bu adamlar ekmeğinin peşinde tamam anlıyorum ama beyin olmadıktan sonra karada denizde fark etmiyor.
Arnavutköyde çok kestirirdim bende Ceyhun. Yukari çikmaya debelenen tekneler çok yakin geçer. Hadi onlar ufak, pancar motoruyla pata küte gitmeye çalisiyor anlarsin. Ama 2010da son istanbul avlarimda koca tur teknelerinin bile sifir geçiyor olusu seni hakli çikartiyor. 15 günde 3 kez misina sardirdimdi. Ayni yerde zamaninda kiyidaki bir odunun vay ben sana ne yapiyorum bak hele diyip 125gr kursunu tur teknesine savurup bir bayanin kafasini patlattigini da gördük. Halbuki viraj agizlarindaki bagli tekneler 50 metre ötede demirlese ve kiyidakilere görüs açisi biraksa, seyir halindeki tekneler de 40-50metre açiktan geçse sorun %80 hallolacak. Bizimkisi deveye sormuslar misali hayal tabi ki.