herhalde ama ceyhun tek olacak , öteki ceyhunlara kücük ceyhun büyük ceyhun yazarız isim.soyisim şeklinde . nick yok gerçek isim ve soy ismi. onu saklamaya çalışanla zaten işimiz yok .
bence bu organizasyonu yarın çamlıbahçede yapın. 2 adet ip misinam gitti. Onuda Geçtim saat 10 dan sonra 12 ye kadar 5 atış anca yaptık teknelerin motorların ardı arkası kesilmiyor. Onnik abide şahidim
Herkese selam Hayırlı akşamlar,bütün ekibe mutlu sıhhat dolu ve bol nalıklı bir hafta sonu temenni ediyorum.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Gelmek isterdim ama üzgünüm sevgili ceyhun ben yarın çalışıyorum lakin pazar günü bende yoklama yapma niyetindeyim. Artı emre ile buluşucağım pazar günü bir aksilik olmaz ise. Lakin bu cumartesileri organizasyonlara gelememe yüzünden işimi değiştirmeye niyetlendim. Hayırlısı Sevgiyle kal
Az önce istoçta idim. Hangi dükkana gittiysem TFT dediğim anda hemen yanımda en az iki çalışan bitiverdi... Neredeyse gördüğüm bütün bluefishlerden aldım. Bu arada Burak Abi senin sahtelerin renk kodlarını da yazıyorum avmarketi.com dan bakabilirsin renklerine.. B-34 = 4 ADET L-18 = 2 ADET B-06 = 2 ADET B-14 = 2 ADET A-47 = 2 ADET B-04 = 2 ADET B-09 = 2 ADET B-29 = 1 ADET
Allah sonumuzu hayırlara vesile etsin 16 kayıtlı üye ve 17 ziyaretçi. Toplam: 33 bu gün işler kesat .
Yok mayısa kadar bende beklemeye niyetli değilim ha mayıs 5 sözüm söz lakıin ondan evel kıvırtırız bişeyler sevgili okan tekirdağdan beyaz su bekliyorum gelsin du bakalım ben bi ayar cekecem ona :thumb: Sevgiyle kal