Aaahh Abi aaahhh... İstoç kazan ben kepçe aradım o renkleri amma velakin nafile.. Diğerleri neyse de turuncu (B-22) bulaydım en az 15-20 tane alacaktım ama yoktu... cyrr
Bu arada arkadaşlar , yarın gelecek olan bir malzeme var . o kamışı kırana araba vereceklermiş favori kırıcılarımız Ceyhun ve Kenan varmı başka aday ? not en fazla 230 gram kurşun...
Ya bende kamış almaya niyetliyim 200 gr rahat atabilecek kamış olmalı. Aklımda sevgili burağın aldığı kamış vardı. Okan bahsettiğin kamış ceyhunun daha evel tarabyada denediği okuma kamışmı ?
O değil , zaten beğensemde alacağım hatta alabileceğim bir kamış değil malesef. 1000 euro Burak ve Volkan'ın aldıkları kamış ideal bence . 20 metre uzağa atmak için değer mi ? bilemem görmek lazım
Sevgili Alper Pazar günü sabahtan aşiyan sonrasında ip sardırmak için üsküdara geçecem tanışma fırsatımız olmadı ama senin için üsküdara bakınırım bulursam kaç tane alayım B 22.Böylelikle tanışmış oluruz :thumb: Sevgiyle kal
Kenan Abi teknelerin kıyıya çok yakın geçtiğini ve misinaları kestiğini yazmış. Aynısı yarın da olursa ne yapacaz. Boğazda dubalarına da sıkamayız meskun mahal sayılır sonuçta...
Araba almak için kamışı kırmaya gerek yokki .. Zaten o paraya araba alınır :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Geçen hafta pazar günü benimde kafamı çok bozdu yakın geçen tekneler. Havalı tek saçma atan tabancalardan almayı düşünüyorum misinayı kesenin camını kırmaya yeter sanırım. Yaşasın kötülük hihi hihi hihi hihi
iyi akşamlar team bu günde aşiyandayıdık sabah erken fena değildi saat 9.30 dan sonra tekneler azdı biri geçmeden biri geliyordu ben 2 takım kaptırdım teknelere balık bu sabah azdı düne nazaran daha ufaktı 3 adet alabildim 1 kargaya kaptırdım onun kısmetiyimiş güzel ve keyfli bir sabah oldu Kenan gene coştu ben anlatmıyayım o sizlere sabah anlatır olanları yarın için hepinize rastgele
Buradan yazmayıpta özel mesaj atarak mail adresi isteyenler . Sağolun. sayı 70 oldu 500 e kadar sıkıntı yok. Hergün kullanacak olanlar istesin lütfen . Bulunsun diye istemeyin.