Çok sağol uğur, ben senin Çanakkale de olacağını düşünüyordum.. Hatta arayacaktım ordaysan birisi sana 3 tane kuş verecek onları İstanbula getirir misin diye Eyvallah Okan, şöyle muayneleri ruhsatı satışı vs olan düzgün ama uygun fiyatlı vitessiz scooter tipi 100-150 cc bişi bakıyorum aslında.. İneternette 500 -1000 tl arası bazı şeyler var.. beni balığa getirip götürsün yeter..
SAĞOLASIN.. Ama benim kuşlar o kadar beklemz..gelip yuva yapıp yavrulamaları lazım.. Telefon ettim otobüsle yolluyorlar..
Sabah aşiyana gittik börek yedik Öğlen trabyada idik mangal yaptık Ben balık yakalamadım TFT(TARABYA FOOD TEAM) iş başındaydı.
güzel her zaman balık olacak değil ya arada bir food da lazım az kaldı şafak 19 be kaçtım malum vazifeler var ziyaretlar
Mehmet Abimin de dediği gibi bu gün tam boğaz günüydü... Sabah aşiyanda kahvaltı öğlen tarabyada mangal akşam da inşallah evde istavrit tava... Balık yönünden ise aşiyan bugün kesattı. Zaten balık olsa da teknelerden olta atamayacağımız için iyice sinirlenecetik bir yandan da iyiki balık yoktu dedirtti yani tekneler. Tarabya ise her zaman olduğu gibi tavalık istavritimizi verdi yine... Bu arada unutmadan söyleyeyim, Aşiyanda seyrek de olsa LÜFTAVRİT ve PALATAVRİT çıkıyor...
Sevgili Ömer Allahtan yana bir mani olmaz ise,Yarın sabah ya geçen haftaki yerdeyim yada erhanın arabayı park ettiği yerin oralardayım akıntı durumuna göre yerimi belirleyecem nasipse.Gelirsen sen kaç gibi gelmeyi düşünüyorsun?? Ben en geç öğlen 1 gibi ayrılıp üsküdara geçmeyi düşünüyorum bilgin olsun.. Sevgiyle kal
Arkadaşlar sağlam Levrek haberleri aldım ilgili meralarda 10-20 mt.lerde 2-3 kg.lık alıyorlarmış, Levrekçilere duyurulur
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: