Yarın iş var bana müsade yarınki organizasyona katılacak bütün dostlarıma ve büyüklerime hoş sohbetli ve bol balıklı bir buluşma temenni ediyorum. İyi geceler.. Hepinize rasgele reeling :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
yarın aşiyanda kaça kadar durucaksınız tarabya ya kaçta geçiceksiniz belki 8:30 gibi yanınıza gelebilirim
arkadaşlar sabah aşiyandaydık. ben 7:30 gibi oltami acabildim. 1 saat içinde 3 balık aldım. 1 tanesi sarı kanattı. kenan lüfer yakaladı. 2 ye kadar at çek yaptım. fakat nafile balık yok. sabah suyunda aldınız aldınız. sonrasında tekneler rahat vermiyor. özellikle bogaz turu tekneleri kıyıya çok yanaşıyor. bugün kenan olsun onnik abi olsun defalarca misinayı teknelere kestirdiler. (göbekten gittiğinden yeni ip misina sarmak gerekiyor). atmadan önce sagdan ve soldan teknelere dikkat ediniz. ben yarın katılamıyorum. işlerim var. herkeze rast gele şimdiden.
Ey pek muhterem TFT ahalisi... Levrekler nerde levrekler? Göremedik hala ortada. Cemreler bitti sanıyorum, iğdeler açana kadar talime devam. Ondan sonra levrek su üstü sahtelere yüz verir kesin. Planlar yok mu bu hususta?
Ah o levrekler yokmu o levrekler Gidemiyoruz Serdar bey abicim ama en fazla 2 hafta sonra ben bir tur aticam kimse katilmazsada
Araba yok balığa gitmek yok.. Bi küçük scooter aliym bari.. yoksa kudurucam.. Yahu scootercilere gidip TFT desek işe yarar mı acep
abi yarın gelebilsem arıcaktım ama pazar bi terslik olmassa haberleşelim alıyım seni uyarsa sevinirim
bende öncekü gün oradaydım kurşun hemen dibe inmediğinden misina yüzeyde belirli bir süre kalıyor tekneler bir anda bitiyor strike promu ve kendomu alıp götürdüler tuttuğum balığa sevinemedim bile