Abi eve gidene kadar arabada dinlendi zaten. Eve geçince de hemen yattıysa...:hungry: Bu arada bu sabah ki organizasyona da katıldı mı acaba onu bilmiyorum.
güneşin altında 10 kişiye süt eşliğinde et yetiştirmek çok kolay tabi gerçekten gelir gelmezde yattım ... Organik süt servisini Burak bey kardeşim yapmıştır.
Selam millet Herkese hayırlı pazarlar tatlı sohbetler. Rapor mahiyetinde günü kısaca bir özetleyeyim Sabah 06:00 hisarönünde olta atmaya başladım balık seyrek boylar limit üstü idi. Saat 07:00 Ömer yanıma geldi birlikte rapala çalışmaya başladık ve ardından 09:00 civarında ilk sarıkanatımı yakaladım kullandığım rapala oscar 5,3 mm 175 gr kurşun.Akıntı biraz fazla idi. 10:00 civarı balık kesti sonrasında biraz çapari denemeleri yaptık olumsuz sonuçla karşılaşınca Gruptan Saolsunlar Sevgili Onnik abi ve Ceyhuna sms atıp erol abinin telefon numarasını aldıktan sonra onu aradık Mekanda karışık istavrit olduğunu duyunca Ömer tarabya yolunu tuttu bende üsküdar yollarına düştüm. Hisarönünden Bebeğe kadar yürüyerek gittim kontrol amaçlı olta atan vardı ama balık alan çok azdı.Üsküdarda sevgili Burağın aldığı kamışla Okanın aldığı vinci yakından görme imkanım oldu.Nisan sonuna doğru almış olurum ikisinide. Bu arada Sevgili Onnik abi ve Sevgili ceyhun sabah rahatsızlık verdimse özür dilerim Yakaladığım sarıkanatı milletin şaşkın bakışları arasında lüfer olarak geri geleceğine dair söz aldıktan sonra suya iade ettim Üsküdarda kamış ve makineyi incelerken avrupa yakasından gelenlerden Çamlıbahçede 3 atıştan birinde mutlaka sarıkanat aldıklarını duydum lakin bana göre muhakkak asparagastır Sevgi ve saygı dileklerimle
O kamışla benim makina süper ikili olacak eminim. Gerçi Burak'ın kamışı dün neredeyse parçalıyordum , kılpayı kurtuldu helal malmış
1000 euroluk kamışı kırana araba veriyolar demiştin,Geçen hafta tanışma fırsatım oldu Burakla,maşaallahı var pırıl pırl birisiymiş helal olucak tabi .Burağın kamışı kırana ne veriyorlardı sorabilirmiyim Sevgi ve saygı dileklerimle
Bugünden bişey anlamadım,hafta arası sarıkanat için mutlaka birgün daha deneme yapıcam.Daha evelden satın aldığım tüm rapalaları bugün üsküdardan teslim aldımyer gök rapala doldu Birazdan fotolar foruma koyarım Sevgi ve saygı dileklerimle
arkadaşlar merhaba üsküdar sahile yakın kısık balığın sokağında balık avı malzemeleri satan dükkanın adı neydi (yabomax satan almeri sormuyorum diğeri )
Yıldız balıkçılık Cengiz balıkçılık Ergin balıkçılık ( Kısıkla aynı sokakta ) Sevgili Özkan bildiklerim bunlar değilsede mutlaka aradığını bulursun.Onnik abi biliyordur Sevgi ve saygı dileklerimle
Selam Herkese; Faruk Abiyle ayrıldıktan sonra tarabyada akşama kadar takıldım 2 kg civarı istavrit orta boy tutabildim. Ceyhun uğradı bir ara muhabbet ettik olta atmadan gitti zaten aşırı kalabalık malum benim gibi tek izin günü Pazar olan herkes er meydanındaydı Benim 2 kg tutmam da bana büyük başarı o mera da balık tutamıyorum nedense Mekanın müdavimleri 15 li 20 li çaparilerle akşama kadar full çekiyorlar.
rapalalarım Hayırlı akşamlar http://c1303.hizliresim.com/17/z/lnhp9.jpg Değişik ölçülerde rapalalarım bunlara nisan sonunda 30 civarında 6 cm kendo daha ilave edeceğim.Agırlıklı olarak strike pro,30 kadar bluefish 20 adet 9 cm kendo,20 ye yakın oskar,20 civarı Pelican nitro,6 adet target,4 adet daiwa vs vs Bugün aldıklarımla birlikte toplam yüzün üzerinde.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Tebrikler Ömerim Senin ardından bende toparlandım her zamanki gibi tekneler işin cılkını çıkarttılar. Yakaladığım sarıkanatı lüfer olup geleyim abi deyince suya iade ettim .Sonrasında üsküdara geçip ordanda eve geldim.Ben bugün iri istavrit için kullanılan slikon yemlerden aldım onları deneriz uygun bi zamanda. Merak etme yakında er meydanında başa güreşiriz Çok fazla kalamadık lakin genede keyifli idi,katılıp günümü renklendirdiğin için teşekkürler .... Sevgiyle kal...