Cibali karakolunun önleri. Surf kamış, surf makina, ip misina ve yallaaahh.. Anlayan anladı sanıyorum. Hamsi iyidir. Takım taklavatı anlatılmıştır, normal takımlar hamsiyi atamaz pek. Buda bir kenara not edilmelidir. Ayrıca büyük kovalar götürmekte sayısız faideler olduğu da idrak edilmelidir.
Gidicek yer bulamayip, balik bahane tarzi nevizade okan Fena kaşiniyoruz sanki şu siralar balik bahane deyip bi mekana akmak şahane olucak sanirim Burak hihi
Serdar Ağabeyim valla ben anlamadım Bizim 2li 3lü, 2 no iğneli mantarının dibi ojeyle bi güzel boyanmış takımlar iş yapmaz mı? Bize yabancı mekan, biraz daha ipucu versen Serdar Ağabey..?
Vallaha teklif ettim ama tık yok Hatta önümüzdeki haftlarada öyle bir org yapalım ki, hep beraber otobüs kiralayıp "oltalar elimizde..." misali bir yerlere gidelim
2. Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Pazartesi 12.11.2012 Saat: 17:00 Yer: Karaköy İskelesi yanı (Deniz işletmeleri önü) Erken gelecek varsa rapala, çapari yapalım. Geleceği saati bildirsin orada olurum. Genelde zaten kalabalık olur, bakalım bizim ekip sığacakmı oraya :laughing:
Ceyhun bizim ekip oraya sığmaz bence Fırsatını bulursam bende gelmeye çalışıcam. Bu arada benim imza olmamış sanki. Yönetim uyuma lütfen.
Orada değil gruba 2 kişiye bile yer bulamayız hele yaprak akını varken, şu an bile salyalı ağızlarla balıkçılık (!) son hızı ile devam ediyordur.
Önce ben iki kişi arasına girerim sonra aynı şekilde devam ederiz sahil yine bize kalır. Yalnız önemli konu herkes acemi gibi atsın :laughing:
Hehe Bende girer araya sorular sorarım millete bunaltana kadar. Abi bu ne takımı, ne tutuyorsunuz, sizin oltanız ne, ne kadar bu takım. palamutmu tutuyorsunuz, deniz bereketlimi. dumur durumları Ceyhun Alem adamsın...
Takım elbise ile balık tuttuğum tek yerdir orası, işim gereği haftanın 3 günü oradayım. sardalya ya tırsi, palamuta lüfer , trakonyaya gelincik , eşkinaya mırmır diyenlerin bol olduğu bir yer. Kefali levrek diye satarlar adama neredeyse karışan her takım kavga sebebidir Balık tutabilir miyiz bilmem ama geceyi karakolda noktalayacağımız kesin. Bizim çok bilmişler yine duramayacak at o yaprakları denize (!) filan hop aksiyon son hız devam..
Mekan Karaköy güzel. Namlıdan bol malzemeli sandvich, sıcak çay üstünede cevizli baklava. Mekanı sevdim ben. olur olur..... Vay anam vayyy... Sabah sabah ya.....