niye itibarına gölge düşsün ki sanki ben tutmadım balıkları,benim ailem geç geliyor,onlar geldiğinde 40a yakın vardı,sonra arabaya geçip uyudum,ne yani şimdi kendi tuttuğum balık sayısını mı yazsaydım ya da kendi tuttuğum balıkları farklı bir kovaya mı atsaydım,teamin itibarına gölge düşmez bence.
Okuyan bunu bilebilir mi? Ben direk gündüz istavrit tutup yem yaptim gece 8kilo sarikanat tuttum olarak algiladim. Itibara gelince, bak ya tarabya teamden bir arkadas teblige uygunsuz av yapmis denilmesini istemeyiz di mi hiçbirimiz...
Şuanda konuda bulunanlar: Em2e, Safa Sunay, kaliayev, denizbilimci, cyhnckr, mix_lord, Burak_A., skoylu, axes, vessa 10 kayıtlı üye ve 7 ziyaretçi. Toplam: 17 ceyhuuun buraaak napiosunuz serdar abide buradaymiş hade pazartesi baliğa gidioz
Valla öle bi laf attim ortaya ama daha laf attiğim kişilerden dönüş olmadi Org. olmaz ama ben gidebilirim belki zira poyraz sonrasi balik iyi olur bakalim burak gelirse ben giderim ki biz gelirsek ceyhun kaçirmaz mini bi org. olabilir belkiidk