Daha sen isi bilen gurubu seyrettin abi, hele yanina acemisi düssünde o zaman gör. Simdi bu gurup akinti hesabini yapip çaprazli atiyodur, takimi kaydirmamak için kursun ayari yapiyordur, yanindakinin nereye takim indirdigine bakiyordur vs... Rüzgar yemeyi birak, birde o rüzgarda baligi anlamak var kamisin ucundan. Kokluyormu, tirtikliyormu, issiriyormu. Sen parmagindan anlarsin, bu adamlar gözle anlar. Çok farkli branslar.
Kesinlikle taban tabana zıt. Ben almıyım üzer beni bu iş hemde çok üzer. Ben muhabbet etmeye devam ederim. kendi adıma en sağlıklısı gibi duruyor.
Bende özel mesaj attim ama son aktivitesi 12:55 mi ne ariyim dicemde uyuyodur belki rahatsiz etmeyelim :laughing:
Ne işi bileni yahu... Her attığım takım sağa kaydı da kaydı Güzel bir atış kurşunu kullandım, dokunduğum gibi istediğimden açığa gidip hep akıntıya girdi takım, o kurşun da atış kurşunu olduğu kadar yüzüş kurşunu oldu. Buradan Mert'ten ve Serdar Abi'den özür diliyorum, olayı çözene kadar hep üstlerinden altlarından gittim
Haa tamam o zaman Sonradan 140 gram taktım Elimdeki kamışla 30-40 metrelere atılmıyor, en sonunda kurşunu neredeyse kamışa dayayıp atış kabiliyetini sıfıra indirdim de çözdüm.
Öncelıkle Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.Güzel bir gece oldu.Birde balık olsaydı daha güzel olurdu tabi ama herzaman da olmuyor Kaan Özüre gerek yok bunlar olağan şeyler bende kaç kere aynısını yaptım. Herkese Selamlar birdahaki sefere görüşmek üzere. Atatürk'e ve Şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum...
Dün balık bahane dostluk şahane kıvamında geçen bir gece oldu.Herkeze katılım ve katkılarından dolayı kendi adıma teşekkür ederim...:thumb:
Dün gerçekten çok iyi bir kadro topladık sahile. Balığın olmaması bile keyfimizi kaçıramadı. Kısmet işte bu sene ilk kez balıksız bir gün yaşadık o da bu organizasyona denk geldi, hem de ilerisinde gerisinde millet güzel balık almış. Belki de böylesi daha hayırlı oldu, balık olsa birbirimizle sohbet etmek yerine balığa dalardık kesin Tarabya fishing team için harika bir tanışma toplantısı oldu. Başta grubu kuran Ceyhun ve dün akşamki nevalemizi hazırlayan Ali abi olmak üzere katılan herkese çok teşekkür ederim. Nice keyifli ve güzel buluşmalara...
Dün spin (deniz) avı ve tatlısu avı isteyen üyeler oldu? sizce önce hangisini yapalım? katılım nasıl olur?
Bu vakitte zor. Zaten org. olarak düşününce, sadece lüfer kalıyor elde. Bahara doğru anavaşya'da kuleli'den filan yapılabilir böyle bir şey sanıyorum.