Bizde dökme lokum var, kutusu 5 lira. Onu yeriz anca böyle dökersek lüferleri... Dökme lüfer nedir ya!!! Yakında o kadar ufaklarını tutmaya başlayacaklar ki adı; SIVI LÜFER olacak...
yakında buda patLar şöyLe derLer.. Dökme Lüfer'Ler.. aL dök, çöpe dök sokağa dök eh uLan bari git kedi barınagı faLan varsa oraya dök! En azından fukaraLarın kucucuk karınLarı doyar.. AdamLar karaya dökmüş Lüferi biz nereye dökersek dökeLim önce beynimizdeki bu hırsı bu biLmezLigi bu görmezLigi biryerLere döküp birdaha doLdurmazsak ozaman Gercek Lüferi karaya karadanda mangaLa ızgaraya dökeriz..
Dökme Lüfer aLın ortak baya bi yem çıkar Burak kardeşim.. Lüfer yamyam famiLyasıdır hem 1 yapraktan 4 yem cıkar ((
şaka bir yana... en son avımda yemLigim bitti en ufak dişLiyi yem yapmak zorunda kaLdım 4 yemLik çıkardım 4 dişLi aLdım... iLk yaşadım butür bir oLay Bu arada ambLemim oLmuş sağoLun..
Yem balığının altındaki lüfer çinekopa pek bakmaz ama ne zaman ki yem balığı azalır, o zaman seyredin cümbüşü... Beşiktaşta 2009 senesinde sadece 1 adet istavrit ile 40 ın üstünde sarıkanat, 1-2 de lüfer tutmuştum. (aralık ayının sonuydu)...
Ne biliyim usta, son organizasyonda Kenan'la birlikte denedik olmadı diye söylüyorum ama taze istavrite geçince coştu Demekki ilk tercihi diil diyebiliriz banırım.
İlk tercih tabi değil canım Son tercih desek daha doğru olur hatta, başka yem bulamazsa başlıyor kendi yavrusunu yemeye. Ama lüferin bastığı yerden bütün balıkların kaçtığını düşünürsek pek nadir bir durum da değil.
saat 4 gibi galata köprüsündeydim kovalar iri istavrit ve yapraklarla doluydu çapariyede yemliyede geliyodu şu an bogazdan haber varmı ceyhun sen ordasın beni duyuyosan son dakka geç
Yokmu cepten online yayin yapacak kisi dakika skor alalim tarabyadan... Gol yollarinda etkili ataklar var mi? Kanatlardan orta geliyor mu? Rakip takim sahaya as'larlami genç ve gelecek vaad eden kadroyla mi çikmis?
herkese benden tek tek seLam iLetsin org'dan bu mesajımı okuyan arkadasım oLursa... hoş sohbetLer boL bereketLi keyifLi avLar.. geLemiyorum!
Tarabya Fishing Team tanıştı, kaynaştı, balık yok denecek kadar az ve ufaktı, tuttuklarımızı suya saldık geri büyüsün de gelsin diye... Bence balığın kesat olması kaynaşmayı hızlandırdı... Çok iyi de oldu, çok güzel oldu Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, harika bir akşam geçirdik. Özellikle Ali Abi'ye, yani Aliço'ya çok çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem grup adına. Bu mesaj vesilesiyle Atatürk'ü de rahmetle anayım, unutmadık... Toprağın bol olsun Ata'm... Nur içinde yat...