Ben 19,30 - 20,00 gibi gelirim Yer kalmazsa çok ağır konuşurum demedi demeyin. sıkı giyinin bide sizle uğraşmayalım Benım takım makım yok kendimi salacam sulara
ne yeri yahu bizim ne işimiz olur olta ile kömürler senden, yellemesi benden, balıklar usta oltacı arkadaşlardan reeling reeling
El Oltası ile avlanacağımda Serbülent Pislik olsun 0,80 misinaya 0,100 gram kurşun atçek yapacam üstlerinde. bundan sonra böyle takım toplanır.....
Ayaklarımız karada olsun bıraktık tekneciliği Aret bundan sonra kıyıdayız. Görüceğiz bakalım Lüferciliğinizi burdayız kısmetse
Fosforlu silikon hortumumu bulamıyorum bütün evi aradım!!! Sen mi arakladın doğru söyle heheheh.... O benim herşeyimdi cyrr cyrr cyrr
Mangal olayını benden aldılar Serbulent Ben Onursal üyeyim. Kendimi getirip sulara salacam Ahırkapıdan çıkıp tekneye atlayacağım.
Eskiden fosforlu silikon hortum mu vardı Kaan, bağla şöyle incesinden alırız dişliyi evelAllah reeling
Sağolasın Can, Onnik abi burada oturuyor onunla geleceğiz heralde programda bir değişiklik olmazsa. Haberleşiriz.