Saat 22:00 - 02:00 arası Tarabya'daydım. Vilayet evleri değil de daha kuytu rüzgarı az alan bir mekanda... Balık maşallah boldu fakat ufaktı. Çamlıbahçe, İstinye ve Tarabya hepsi aynıydı. Rüzgar özellikle burunlarda feci, koylarda az da olsa sakindi.
Dayanamadım doktor Abi çık enteresandı deli gibi balık var ama rüzgar ve akıntı takımları bir sürüklüyor inanamazsın, elimde 150, 140 125, 115 kurşun hiç kalmadı 7-8 takım gitti bi ara 75 yanına 50 takıp atıyordum artık çoğunlukla kurşundan takıldım, ara sıra takımı kurtardığım oldu. Şimdi oturup epey takım bağlamam lazım bu saatte
kasma burak var bende takim merak etme sen iğneleride ufalttim senin için 2 numara yaptim 15 tane var sanirim hazir takim yeter yarina artar bile Bende çift kurşun kombinasyonunu deniyebilirim yarin ikisi yanyana biraz tutunur gibi geliyor.. Ve bayildim 11 de kalkicam mrsparkle
Vayyy 2 no'ya inmişsin Bayılırım bayılırım 2-3 tane de bende var sanırım, yarın şirkette de fırsat bulursam bağlamaya çalışırım Bu gece 150 oturmuyordu ama sanırım yarın hava daha sakin olduğu için belki akıntı da daha makul olur. Haydi iyi geceler biraderim.
Bir aksilik olmazsa akşam katılacağım organizasyona. Arabayı önceki cep e mi çekelim, vilayetevinin hizasında park yeri varmı ceyhun?
Bende geleceğim inşallah, sırf katılmak için hastayım erken çıkacağım gibi bahanelere başvurdum hayırlısı 3 te çıkmam lazım felaket trafik oluyo.
Mangal olayını çözmedin daha ceyhun tabi kuvvetli ateşide kavga edecez bak. haberin olsun. Mangalımız olsun gerisi yalan olsun....