Vallahi ebayden aldığım daiwa z45 kutusunda kuzu gibi yatıyor.İpte almıştım sarmak için ama kullanmak nasip olmadı.Aldığım fiyata satıcam makineyi
Emrecim bu aletin sıfırları 2500-3000tl civarı.Buda sıfır gibi hatasız bir makineydi bende kaçırmadım bu fiyata.Bu arada surf casting de daiwanın en üst segmet makinesi bu.Ağırlık sadece 365gr
Bak mangalı olayı garantide dimi üzme beni hala mangal işini çözemedik. o Kadar adama tek mangalda yetmez.
1. Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Cuma 09.11.2012 Saat: 17:00 Yer: Vilayetler Evi önü Park yeri sorunu olmaması için araçla gelecek üyeler 1 saat önceden gelirse rahatlıkla yer bulabilirler. Bu aralar rüzgar nedeni ile şeytan oltasına güven olmadığından yem getirmenizi tavsiye ederim Görüşmek üzere. Saat 19:00'dan sonra rüzgar hızı 13km Ceyhun 0538 889 81 79
DostLar yarın için söz vermiyorum ama.. oLurda ayarLayabiLirsem bir sürpriz yaparım ne demişLer.. yaa nasip!
Sizler gibi değerli dostlarımız sağolsun.İyiki varsınız. Allah tüm hayatını kaybedenlere rahmet eylesin. Yarınki organizasyonda olamayacağım bir dahaki sefere inşallah beraber oluruz. Şimdiden size bol balıklı en önemlisi bol muhabbetli bir organizasyon diliyorum. Rastgelsin hepinize....
laserfish chiton ve daiwa emblem pro yazınca da çıkıyor çıkması lazım zaten google içerik arıyor fakat en üstte çıkması garip laserfish'te Serkan, emblem pro'da Kenan'ın resimleride çıkıyor