Selam herkese. Ceyhuncum malum hastalık durumumuz vardı kaybettik kayınpederi geçen cuma gecesi. Gelen giden koşturmaca vardı ancak bugün girebildim foruma. Bahsediyordun zaten mevzuyu çok iyi yapmışsın ellerine sağlık. En kısa zamanda Tarabya sahillerine geri döneceğim merak etme. Sevgiler, saygılar bol balıklı günler herkese.
Onnik abi de geliyor yarın, Tarabya fishing team dedik dream team olduk, bu kadroyu Abramoviç bile toplayamaz be
İşte bu yaaa yarin ben saat 4 5 gibi tarabyada olucamda Sorularim olcak ceyhuun ayni yerdemi olucaz vilayet evinin önlerindemi olucaz.. Eğer ayni yer olucaksa ben en az 10 kişilik yer kapatirim ordan Bide senin sasameleri almadim bende alicaktim bi 3 5 paket adam bana 7.5 tl dedi dedim spotta bile 6.5 lira nette 5 liradan geziniyo ithalatçisisiniz die geldim buralara kadar yok dedi tek fiat alirsan al gibilerinden bende kizdim almadim Bunu diyen adamlar REMİXON istoçtaki Ama mustat iğne buldum kısıkta onu aldim gayet iyi duruyo nese yarin gösteririm sana beğenirsen ondan aliriz
bu soruna toptan çözüm bulucaz Emre, yarın konuşuruz 10kişilik yer yetmez şu an gözüken 20-25 kişiyiz. Geçen organizasyonda 10-15 kişi gelir demiştim, 25 kişi olduk, demekki şimdi 35i bulur