Bizar önce Tarabya'dan geçtim, rüzgar felaket deniz yeşil ama oltalar sudaydı Bir kaç kişi istavrit alıyordu sıyırtmayla.
Az önce kapı önüne çıktım, buralarda hava gayet güzel. Güneş açtı vs... Tarabya'daki rüzgar çok mu sert? Bu arada organizasyon ne zaman kesinleşir Ceyhun? Eğer yarın olacaksa bu akşam kasmıyım kendimi... Cumartesiyse bu akşam bi sahil yaparım diye düşünüyorum kısmetse...
1. Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Cuma 09.11.2012 Saat: 17:00 Yer: Vilayetler Evi önü Park yeri sorunu olmaması için araçla gelecek üyeler 1 saat önceden gelirse rahatlıkla yer bulabilirler. Bu aralar rüzgar nedeni ile şeytan oltasına güven olmadığından yem getirmenizi tavsiye ederim Görüşmek üzere. Saat 19:00'dan sonra rüzgar hızı 13km
Oleyyy 1. Geleneksel Tarabya Fishing Team Organizasyonuna katılmaktan büyük şeref duyarım Malum iş çıkışı olduğundan mütevellit, ancak saat 19:00 sularında iştirak edebileceğimi belirtirim...
Aret orası akıntıyı fazla alıyor, güzel havalarda sorun yok ama rüzgar varken daha da koya girmek mantıklı. Zaten balıkta öyle yapıyor
O geçen haftaki yerin kod adı Vilayet Evleri zaten Ben bu kadar organizasyona katıldım, hep Vilayet dedik ama ben onu daha bir kere gördüm
Fenerbahçeli olmama rağmen yarın Bjk-Bursa maçına bilet almış arkadaşım banghead yine organizasyon yine yokum
İşin enteresanı öyle maçla falan da çok ilgili biri değilim bilet almamış olsa çoktan ekerdim de o da Çekmeköyden gelecek ayıp olur kısmet napalım. Zaten Merter deyim ben işten 7 de çıksam tam trafik hemde Cuma gelmem 9 u bulur Hafta sonu organizasyonları daha heyecan yaratır bende reeling