Gelsem ne kadar güzel olur aslında ordan çıkar eve geçerim cumartesi balığada çıkmam muhabbet eder. sıcak sıcak. evde otursam aslında süper olur. hep tekne hep tekne nereye kadar ayaklarımız karada olsun Kademimin Lafı....
Tabi ya abi gel bir mangal yakalım, iki olta atalım kıyıdan sallana sallana balık tutuyorsun yere bas biraz
Aynen nerde Kaan bakalım. bizim işimiz var değirmenlere dalıcaz daha Adresi ö.m den atarsanız memnun olurum Çok iyi fikir ya.....
Adres reel olarak burasıysa tamam bilmemmi Ceyhun Tam karşı yakası benım evim olur. dedim hani başka yerse o zaman mantara bağlamasın olay
Mangalı ben buldum amerikalılar barbekü dedi patladı gitti, mangal bizim işimiz.. Bir yerlerde muhtemelen doblonun arkasında piknik tüpü ve pürmüz olacaktı bulursam getireyim.. Şu malum logo ile yağmurluk yaptırabilirim ama en az 50 olması lazım adedin..
Süper Okan abi yağmurluk işini de konuşuruz organizasyonda. Arkadaşlar müsait olan biri mangal getirebilir mi?
Kenan'da da vardı pürmüz.. Ben getiririm ama önce benim gelebilmem gerekiyor azcık uzaktayımda Arnavutluk civarı ....