Öncelikle grup herkese hayırlı olsun böylesine bir organizasyon ve ortam varken bende aranızda olmak isterim..
Vallahami süpermiş *** yağmazda bişiler yapariz artik valla sıkıldım ben Burak ve ceyhun istoça gidicem bişi istiomusunuz ?
Valla ne besliyoruz iskorpitleri gerçekten Vardir aret sağlam vardir bence napcanki iskorpiti sen hooked
Sabah foruma bir baktım herkeste imzalar amblemler bizde bekliyoruz Ceyhun görürde bizide takıma alır diye Bende burdayım Ceyhunnnnn:thumb:
Aret iskorpit için sen nasıl bir takım kullanıyorsun. Bizim bir abimiz zoka kullanırdı senin takım tercihin nedir ?
Bazen zoka ama genelde çift delikli 30 gr. kurşunun alt gözünden çıkan 30 cm. 0,30 misine ve onun ucunda 1 no. iğne kullanıyorum.
kurşunu stoperlemi sınırlıyorsun, yoksa sıkıştırarak mı ? ya da burada uzatmayalım cuma gecesi organizasyon olursa orada uygulamalı görürüm
Kurşun gezer kurşun değil çift delikli, mavruka denilen tip. Altı da üstü de bağlıyorum. Tabii bunun yerine gezer kurşun da olur, o zaman stoper kullanmak gerekir.
Haha bu balik çorbasicilar kendi içinde 2ye ayrilir. Terbiyeli içenler, terbiyesiz içenler. Hep takisirlar. Terbiyeli içenler yumurta ile terbiye eder, terbiyesizler baliga yumurta olmaz de get der. Ben terbiyesiz içerim anca.
ok şimdi anladım. ben delikli dediğinde üstten alta kadar ortası delik gezer kurşunlardan zannettim. Şimdi anladım sağol.
Şovumuda yaparım diyorsun Bu balığı oltadan çıkartması bile macera ben çok severim şöyle parmağını gırtlağına kadar sokup tutacaksın