Arkadaşlar Selam, Organizasyon için bizim katkıda bulunabileceğimiz yada getirmemiz gereken birşeyler varmıdır ?
Boşver sen silikonu hortumu serumu daha saldıracak çok değirmen var. yemli de 1 e 3 veren oyun ha sıkı iddiaymış be.
İncesinden mi? Kestir babam kestir diyorsun Ali ile toplam 4 takımımız var birisi tekel varil!! mantarından mamul. İğneleri de gocuman, ona bağlıcam şakşak veya tekgöz, sallıcam bakalım nolcek.hihi
O ne ki ben bi takım getiricem bildiğin uzunolta takımının kıyı versiyonu. Yarım zarganayı takıp salliycam, herşey lüfer için reeling
Lüfer hayvanı diyorsun yani..... Tamam bizce mahsuru yok Aret. Tutamadım, gelmedi, olmadı, yem kesti,takım koptu,tasmalayamadım, takım devrildi, soğuk,üşüdüm şu bu gibi mazeretler kabul görmez demedi deme bize.
Yemlide 1'e 3 kazanan tek adam tanırım o da Kenan. Mantarlı takımda 3 balık birden aldı adam Rekorlar kitabına kaydettirsek yeridir.
Ben 6 yaşımdan beri balık tutuyorum uleyn!reeling reeling reeling En çok balığı da ben yakalıcam. Yakalayamazsam; babam pazardan alacaak. Kocaman lüferi, koyacam milletin önüne, vurucam kamışı, vurucam kamışı. Oh yaaa!!
http://application2.ibb.gov.tr/IBBWC/HalFiyatlari.aspx Dökme lüferin kutusu (kutu ne lan) 120 liraya düşmüş 1 kutu alsak dökerdik mangalın üzerine, ha gayret az kaldı lüfer neslini bitirmeye, bebe katliamına devam.
Yetmez nuri yetmez... Bana bol şans dileyin, birazdan beşiktaştan fatihe gidip kamışları falan alıcam oradan tarabyaya geçmeye çalışıcam. herhalde sabah ezanı okunmadan gelebilirim...