Gerçekten güzel samimi bi organizasyon oldu balığın olmayışıda kimsenin umrunda değildi emeği geçen herkese teşekkür ederim.Gerçi o soğuğu yedikten sonra battı balık yan gider deyip anadolu yakasından devam edip dişlileri kovaya almayı başardım yeni organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...
Sadece bizim olduğumuz yerde balık yokmuş o gün, köprüde iğne atsan yere düşmezdi. Kovalarda tıka basa ...
Aynen öyle abi hayvanlar kıyıya çıkacaktı sanki önümüzden aldık sürekli haberler yayılmış tarabya fishing team toplanmış diye hepsi akmış aşağıya
Gerçekten çok güzel bi org. oldu Çok keyifliydi Herkese çok teşekkürler Yenilerini sık sık yapalım Başta Ceyhun olmaz üzere Gelen ustalara ve herkese teşekkürler
çok güzel bir gece oldu . emeği geçen herkese çok teşekkür ederim balık bahane dostluk şahane kendinize iyi bakın
günaydın abiler dün saat 14.00 gibi avlağımda yer alıp akşama kadar istavrit tuttum sonra hava karardıktan sonra ilk vuruşu aldım fakat lüferi düşürdüm.yine aynısı oldu,sonra yine aynısı oldu (sakarlığım üstümdeydi) 3 tane lüfer düşürdüm,sonra vuruşlar gelmeye başladı sabaha kadar 62 tane dişli 9 tanesi lüfer olmak üzere yakaladım(limit altı balık yok sarıkanatların ortalaması 24-27cm) benden bu kadar herkese hayırlı günler...
Ilk organizasyona katilamamak beni cok uzdu, balik bahane sizlerle tanisamamak uzdu beni neyse bir dahaki sefere artik, dun aksam emirganda 17.00 20.30 arasi her zamanki yerimde oltayi salladim 8 adet cinekop yakadim ,1 adet limit alti oldu salamadim igneyi neredeyse midesinden cikardim , cok yagmur yagdi birakmak zorunda kaldim...
Fiyat alma aşamasındayım; nakış logo üretimi Yağmurluk (0,32mm, astarlı, sarı) Bere (peluş içlikli, kulaklıklı) Plaj Bayrağı Ayrıca Aralık ayı sonunda Lineaeffe şapkalar gelecek.
Ceyhun, bayrampasa ve merterde nakis atölyeleri var. Plaka üzerine 20 logo basilabilir. Barudan veya tajimalarin nakisi iyidir. 10-15bin puan güzel durur. Ignenin her giris çikisi 1 puandir. 12 kafa olur 1 makinada. Tek vurusta 240 logo basar. Programi kendileri yapar zaten. Ertesi gün elinde. Sonra ister sapkana dik, ister kazaginin koluna dik. Aslinda orda olsam yaptirirdim ben. Pek bi para tutmaz. hadi 500 logo istesen 200tl anca.