Hanos bonus oldu . İlk 2 gün hanosları bıraktık taaki Orhan abi hanos kızarttırana kadar. Gerçi ben pek beğenmedim aynı mezgit yada yumurtası . Para verilip alınacak balık değil ( bence ve Mercan Burak ça ) ama atılacak balık ta değilmiş öğrendik. Eller hala delik deşik o arkadaş yüzünden
burak sen artık burdaki balıklara tenezzür etmezsin hihi :laughing: gel boğaza bolmiktarda kıraça var tekneden bile kıraça tutuyolardı bugün onnik abiyle şaşırdık
Hanos Kötü balık değildir be Okan Hayrettin abiler tavada yaptımı yanında aslan sütüyle oooo her türlü gideri var
Tavada yaptılar da , çok yumuşak geldi bana zaten mezgit te pek ilgim olmayan balıktır. Rakı ya gelince ; O gelince her şey gider , her kişiye gider cumartesi gece ne yapıyoruz sen onu de
KULLANMADIĞINIZ , HER TÜRLÜ GİYSİ , EV EŞYASI VE AKLINIZA NE GELİYOR İSE .. ÇÖPE ATMAKTANSA BİZE YOLLAYIN. İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRALIM. ilgilenenler okan@tft.gen.tr adresine iletişim bilgilerini yollasın .
kos kocaman bir 0 her yerde kraça var daha doğrusu kraçacık balık boyu 4-5cm kaçlı atarsan o kadar geliyor benim işim olmaz tarabyada Ceyhun ben Mehmet usta Erol abi bol bol sohbet ettik yeni bir kamış test ettik ben kamereman Mehmet usta yönetmen Ceyhun başrol. özetle güzel bir gün daha geçti
Kraça tutanları şiddetle kınıyorum! Balık boyları yenebilecek boyda olmadığı için önce rapala denedim, sonuç sıfır. Kamış testi geçikmişti ve hemen kamışı çıkartıp farklı ağırlıklarla test etmeye başladım. Kamış Testi : Alba Star Bosphorus Boy: 4,20m Atar: 150-200gr Ağırlık: 550gr Kapalı Boy: 1,34m http://www.youtube.com/watch?v=efXuXRRPIJk&feature=youtu.be Alba Star Bosphorus hızlı aksiyonlu bir kamış, yapısı sert sadece en uç parçada az bir esneme mevcut. Kurşuna gücü tamamen yansıtabiliyorsunuz. Ortalama kamış ağırlıklarından biraz daha ağır olmasının sebebi sağlam yapısı, Italcanna Futura 250gr ile yanyana koyduğumuzda yapı olarak neredeyse aynı olduğu gördük. 115,125,150 ve 175gr ağırlıklar ile test ettim. 150gr bile kamışa hafif geliyor. 175gr'da maksimum uzaklığa atış yapabildim. Kamış değeri 200gr olduğu için tahminim 185gr'da da gayet güzel işler yapacaktır. http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=2308%20420%20150-200G Şu an Üsküdar Alba'da (Necati Bey) kampanya fiyatı 170TL civarında.
hakikaten 185 gramda süper kontrollü atış yapılıyor. bende futura var verdiğim parayıla bundan 6 tane alırdım bu kamışın değişik versiyonları da yapılacakmı acaba