20 lira veriyim o kamışa Mehmet Abim Kalan 900'ü de balık tuttukça öderim Şaka bir yana harika bir kamış o. İnşallah daha nice güzel balıklar hatta trofeler çekecek.
Kendimi sürekli marine map'lerde Sivrice bölgesi derinliklerine bakarken buluyorum, taş kaya vs arıyorum. Ne zaman dönecem İstanbul'a ben yav
Vallaha yalan soyleyemeyecem KISKANDIM keyifli gectigine inaniyorum.. Sanki organizasyonda bi eksiklik ardi oda ben hehe.. Tebrik ederim tekrar.. Sizi bu kadar kiskaninca bende Ummanda kendimi Jige verdim iki ogunluk balik almayi basardim.. Hepinize tesekkurler paylasim icin
Kaptan eksikliğin her zaman hissediliyor. Biz biraz antreman yaptık, sen geldiğinde beraber daha güzel avlara çıkıcaz kısmetse. Her zamanki gibi bileğine kuvvet, rastgelsin. İyi bak kendine.
Sağsalim gidip gelmenize çok sevindim. Gidemesek de o mercanları tutamasak da bize o güzel anları yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Murat merhaba, kimler katılmak istiyor önce tespit edelim. Tekne kirası yok! sadece mazot parası vereceğiz! Katılan kişi sayısına böleriz mazot ücretini ama önce sayı almak gerekiyor.
Ceyhun ,öncelikle sivrice organizasyonuz nedeniyle tebrik ederim harika fotolar ve videolar keyifle izliyorum. cumartesi için uygunum sağlıcakla kal