Günaydın abi Hoşgeldiniz safalar getirdiniz,Abi oğlum terhis olucaktı biliyorsun bugün helikopterle Diyarbakır kadro toplama merkezine naklediyorlar yarın akşamda istanbulda olucak. Pek ihtimal veremiyorum 1,5 yıldır göremedim özlem var bu kez seni belki yalnız bırakabilirim.Lakin sencede uygun olursa pazartesi mahmut abinin orda buluşabiliriz. Sevgi ve saygı dileklerimle
o nasıl kelam arkadaşım 1.5 yıllık özlem az buz değil Allah kavuştursun bir an önce kendinize iyi bakın
19.04.2013 günü saat 11 gibi tüm ekip yola çıktık, saat 6-7 gibi Sivrice'ye vardık. Yavaş gittiğimiz için yorucu bir yolculuk olmadı. Fakat Sivrice'ye ulaşır ulaşmaz öğrendikki Orhan abimiz hasta olmuş ve telefonda sesi çok kötü geliyordu. Sağolsun benim tekneyi alıp balığa çıkın dedi. 19 akşamı hoşgeldin partisi gibi oldu tabiki Vedat abimizde bize katıldı ve bol sohbetli bir gece yaşadık. Herkes geç yattığı ve havanın biraz rüzgarlı olmasından dolayı 20'si sabahı erken balığa çıkamadık. Sabah uyandığımızda Okan motelde kalan her avcı kıyıdan oltalarını atmış geceden öylece bırakmıştı. Bir tekne çok yakın geçti ve bir olta sallanmaya başladı. Hemen koştuk herhalde tekneye takıldı ve kamışı götürecek diye, Burak başladı çekmeye oltanın sonunda bir çipura vardı Amatör Denizcilik Belgesi sadece Gökhan'da olduğu için kadrolu kaptan olarak devamlı tekne üzerindeydi tekrar teşekkürler Gökhan. 20.03 Öğleden sonra dayanamayıp bizden bir grup balığa çıktı. Zorda olsa balıkları bulduk 21'inde Vedat abi de bize katıldı ve iki tekne Assos Sivrice arasında çok güzel balıklar yakaladık. Tekne avı dönüşü Burak ile aldık spinleri elimize Sivrice liman çevresinde sahtelerimizi yüzdürmeye başladık, baktım takip vuruş yok, kayalık bölgede risk alıp dalarlı sahte attım ve her oltaya gelen hanos'u yakaladım sahte ile :laughing: 22'sinde yorgun olduğumuz için iki grup halinde sabah ve akşam iki sefer çıkalım dedik. İki avda da güzel balıklar yakalandı Hanosları akşam yemeğine hazırlattık, tadını merak ediyordu herkes. Orhan abimiz biraz daha iyi hissediyormuş kendini ve akşam bize katıldı, Vedat abimizde gelince mükemmel bir akşam yemeği oldu. Ve 23.04 dönüş vakti Yolda Burak bir kaç kere geri dönelim desede yavaş yavaş yolumuza devam ettik. Ve İstanbul'a girince kalabalık, sesler, hava ve insanların koşuşturmasını şaşkınla izledik. Sivrice'nin sessiz, sakin ve doğa ile başbaşa yaşamına 5 günde de olsa alışmıştık. Katılan tüm takım üyelerine Orhan ve Vedat abimize Mercan Kenan abimize Okan Motel'in sahibi Hüseyin Bey'e Tekrar Gökhan'a Motel'de tanıştığımız Mürsel abimize Conta Kaptan'a ve raporu okuyan herkese teşekkür ederim. ve beklenen an resimler; videolar biraz sonra
Faruk abi gözün aydın umarım sağ sağlim kazasız belasız kavuşursunuz Asker kardeşime.. 2005 de bende bir kaç gün kaldım o ktm de yerli askerleri ve komutanları bize terörist muamesi yapmıştı resmen.. Allah tez zamanda kavuştursun.. Onnik abi tüm ekibi kutlarım hoş geldiniz, şu raporları fotoları ne zman görücez??
faruk abi gözün aydın. allah ayırmasın diyorum. aradan 15 ay geçmiş 1 gün daha geçer. engüzeli haber alabilmek. helede yola çıktımı oooooo ummalı bir karşılama. herşey çok güzel olacak
ceyhun abi merhaba, topluluk sayfasına enson 1 hafta önce girmiştim. sivrice ekibinden bir ses varmı bakayım dedim kii siz raporunuzu yazmışsınız. uzun yollar ve tatil boyunca aksiliklerin yaşanmaması sevindirici. tatil dolu dolu geçmiş. orhan abi rahatsız olmasına rağmen vedat amca ile sizlere eşlik etmiş. balıklarda güzel. herşey çok güzel. afiyet olsun.
Orhan ve Vedat abimize Mercan Kenan abimize Okan Motel'in sahibi Hüseyin Bey'e Tekrar Gökhan'a Motel'de tanıştığımız Mürsel abimize Conta Kaptan'a ve raporu okuyan herkese teşekkür ederim. bizlere bu muhteşem macerayı yaşatan hiçbir aksaklığa izin vermeyen kaptanımız Ceyhuna .teknesini emrimize amade eden Orhan kaptana.bizlere yol ve meraları gösteren Vedat ustamıza .4 gün boyunca teknemizi kullanan çok yorulmasına rağmen gıkını çıkarmadan kaptanlık yapan Gökhana .konakladığımız matelin sahibi Hüseyine ve ekibine.motelde tanıştığımız almanyadan gelmiş olan Mürsel abiye ve hiçbir tatsızlığa müsade etmiyen ekip arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
HoşgeLdiniz arkadasLar.. GüzeL zaman gecirip keyifLi payLaşımLar eLde etmişsiniz eh artık darısı basıma diyeyim görüşmek üzere...
Dünden beri elimdeki fotolara en az 100 kere bakmışımdır. Ve bir daha söylüyorum "noolur geri dönelim" Hayatımda ilk kez mercan tuttum, hele 100 metreden gelen iri mercanın kafa atışları yok mu offf oofffff Tüm hava muhalefetine, tüm yorgunluğa, her ne olursa olsun değerdi Paylaşım mükemmeldi. Bir balık malzemesi marketine girip de canınızın istediğini seçip av yapmak gibiydi adeta Orhan abi, Vedat abi, Mürsel abi ayrıca Okan Motel sahipleri Ersin ve Hüseyin biraderler de çok yardımcı oldular bizlere. Tekrar tekrar teşekkürü borç bilirim. Orada başka balıkçı dostlarla da tanışmak, sohbet etmek kısacası herşey mükemmeldi. Kendi ekibimizi saymama gerek yok zaten, sağolun dostlar.
resimlerin içinde bir resim var ki hatırladıkca tüylerim ürperiyor iki üstanın yanında oturdum resmen imtihan ettiler sorular birbiri ardına geldi yüzlerindeki memnuniyetten sınıfı geçtiğimi anladım
yaşadığınız keyfe bizi de ortak ettiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim.. Hoş geldiniz istavrit avına
Bütün bu Sivrice derdini başımıza açtığın, hazırladığın takımlarla ilk kez mercan ve hanos tutmamı sağladığın, yol-konaklama-tekne organizasyonunu ayarladığın, şu an iş yerinde hiç bişey yapamamama sebep olduğun için özellikle sana çok acayip teşekkür ederim Ceyhun'um Muhtemelen bugün kovulucam, artık bi de iş bulursun bana