Aynen katılıyorum , ilk 2 gün beklentileri gerçekleştiremedim düşüncesi ile kendini gereksiz yere yıpratmıştı. Benim beklentim yoktu neden geldiğimi herkes biliyor takım bile götürmemiştim. Baktı çenemden kurtulamayacak kendi takımlarını verdi Ceyhun ardından balıkları patlattık. Her gün sabah 6 da yatıp 8 de kalkmak dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım kendi adıma Gerçi nasıl bir hava varsa Sivrice de , hiçte zorlanmadım. Bu vesile ile ; Fikri ortaya atıp organizasyonu tasarlayan , gecenin 3 ünde kaybolan takımları yeniden bağlayan canım kardeşim Ceyhun'a . Ardından hem yolda hem teknede hiç bir isteğimizi geri çevirmeyen ,her türlü kahrımızı çeken Gökhan'a ( 2.5 metrelik adam 1.70 lik yatakta uyudu 4 gece boyunca) orada bana katlanan grup arkadaşlarıma ve otel personeline sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.
Evet bencede Trança yakalamayan olsun en azından 27 kayıtlı üye ve 62 ziyaretçi. Toplam: 89 28 kayıtlı üye ve 63 ziyaretçi. Toplam: 91
şaka bir yana bu yolculuk ilklere sahne oldu ilk kez mercan yakaladım ilk kez hanos yakaladım ve yedim ilk kez sırtı yaptım ve yaylı kurşunla tanıştım ilk kez jik yaptım ilk kez 9 saat teknede kaldım ilk kez her akşam köfte yedim tadı mükenmeldi ilk kez sakin giden bir arabada keyfli bir yolculuk yaptım (Ceyhun sayesinde) ilk kez 4 gün boyunca her sabah en geç 6.30 da ayaktayıdım hava ve manzara muhteşemdi
sivrice ekibi hoş geldiniz emeğinize bileğinize sağlık çok güzel kareler imrendim kıskanmadım bizde gideriz herhalde birgün sabah gazetenin birinde çanakkalede kıyı balıkçıları orkinos almışlar iki tane patron söyledi koşup baktım sizmisiniz diye değilmiş birdahaki sefere inşallah tekrar hoşgeldini biraz zor ama hayırlı mesailer.
Tebrikler sivrice grubu Ayiptir söylemesi ben de cumartesi sabah TFT hanesine 113 cm bir yayin ekledim raporu tatlisu avlarinda.
Sayın SİVRİCE ekibi aramıza sağ sağlim döndüğünüz için şükürler olsun,Resimleri görüpte imrenmemek gıpta etmemek imkansız,mükemmel bir ortamda harika vakitler geçirmişsiniz,sizden gelecek raporları 4 gözle beklerken güzel haberler almak bayağı heyecanlıydı,şöle bi kaçta levrek ve kofana haberi olaydı eyiydi helede burak'ın tutması ayrıca bir güzel olurdu:laughing: :laughing: lüfer tutamayan adam modundan kurtulurdu:laughing: :laughing: sizleri tekrar aramızda görmek çok daha güzel herkese sevgi ve saygılarımla tekrar hoş geldiniz:thumb:
Sevgili Fatih & Hakan iyi dilek ve temennileriniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbimden bütün herkese bu duyguyu yaşatmasını niyaz ederim başka bişey anlatılamaz. Ve sevgili sivrice ekibi yapmış olduğunuz güzel organizasyon için sizlerde ayrı ayrı teşekkür ederim. Fotoğraflar süper orda olmayı isterdim ama şartlar müsade etmedi. Neyse Sevgili Onnik abimin dediği gibi inşaallah birdahaki organizasyona hep birlikte otobüslerle gitmek bizlere nasip olur. Hepinizi sevgi ile kucaklarım sağlıcakla kalın :thumb: :thumb:
Sevgili TFT Sivrice ekibi, öncelikle hoş geldiniz. Etkinliğiniz inanın bir çoğumuzu kıskandırdı. Fotoğraflar ve videolarla süslediğiniz raporlarınız daha bir keyif verdi. Gönül isterdi orada olmayı, kim bilir belki bir gün... Faruk kardeşimize de hayırlısıyla bir an evvel oğluna kavuşmak nasip etsin Rabbim. Sevgi ve Selamlarımla
Burak neden lüfer tutamıyor anlaşıldı meğer mercan üstadıymış :laughing: hihi http://www.youtube.com/watch?v=VKQy_GpZ8bM&feature=youtu.be
Hoşgeldiniz TFT sivrice grubu sağ salim gidip gelmenize çok sevindik..Resimler harika videolarda kaptandan sürekli yükleniyor...İnşallah böyle bir organizasyonda yer alırım...