Selam millet Herkese hayırlı pazarlar,bugün hava nanay herkes evde takımları gözden geçirsin benim yaptığım gibi .Lakin yarın beni kimse tutamaz sahildeyim büyük olasılıkla tabi birazda suyun durumuna bağlı. Sağlıcakla kalın
su güzel Faruk abi balık boyları da iyi gibi arada kraca geliyor ama balıklarda bir büyüme var, Tarabya da bugün 2 kilo kadar aldım ama bir lanet başıma sardı üç tane yeni takımı açıp sudan dışarı çıkaramadım bu gün anormal bir takılma söz konusu idi
Eyvallah Ömercim Raporunu okuyunca gözlerimin içi ışıldadı.İçim karardı kraça haberlerini okuya okuya.Tebrik ederim eline koluna sağlık yarın beni kimse tutamaz evvela kendi mekanıma sonra tarabyayı yoklarım. Akşama raporumu yazarım. Ama bugün resmen kurtlandım misafirde beni sattı yalan olduk bugün senin anlayacağın. Tekrar tebrik ederim Ömerim afiyet şeker olsun. Sağlıcakla kal
bugün ben hayatımda ilk kez mercan-hanos yakaladım resimleri çekildi herhalde birazdan koyarlar hepinize sivriceden selamlar
Tebrikler Onnik abicim Dahada iyilerini yakalamanız temennilerimle.Tüm ekibe selamlar :thumb: Sağlıcakla kalın
Öncelikle herkese günaydın.. Sevgili Berkan Havanın nane molla görünüşü,ve sudaki bulanıklığın tam düzelmeyişinden dolayı evden çıkmadım nasip olursa yarın inecem sahile. Benim yerim belli,sabah erken saatte bebeğe yakınım sonrasında aşiyan mezarlık önünde Oltacı mahmut abinin orda olurum.Kraça çıkarsa olta bile açmam mahmut abi ve ordaki arkadaşlarla geyiğe takılırım.Ha canım çok balık tutmak istiyorsa bizim vefalı mekana çıkar uzak atışla seçme istavritlerden 1 - 2 kg tutar günü sonlandırırım.. İnternetten akşam erken çıktım bilseydim senin bugün tarabyaya geleceğini sırf tanışabilmek için senin hatrına gelirdim ama ne yapalım sağlık olsun. Birdahaki sefere kısmetmiş tanışmak sevgili Berkan.Akşam senden su bulanıklığı ve balık durumu hakkında hafif tertip bir rapor bekliyorum. Sağlıcakla kal
Sivrice ekibine Yahu dostlarım ve abilerim siz oraya kaç kişi gittiniz kaç kişiden rapor geliyor? Ne yaptınız en sonunda bizdende bu deyip toptan rapormu koyacaksınız foruma yoksa Sevgili Okana uyup anzakların peşinemi düştünüz :laughing: :laughing: Sağlıcakla kalın
sivrice ekibi ben -Ceyhun-Mehmet usta-Burak-Okan-Gökhan-Kenan hemen hemen her gün tekneyile çıktık başka guruplar da var burda.
Sevgili Onnik abicim Rapor geçen hep belli diğerlerini soruyorum ben naptılar hiç sesleri solukları çıkmıyor Kalitemizi bilmeyen yok ''TFT heryerde number one'' Şaka bir yana siz olmayınca ne forumun tadı oluyor nede sahilin.Gittiğinizden bu yana başta forum dut yemiş bülbül misali hatta ve hatta deniz bile küstü inanırmısınız bilmem ama balık namına bişey yok heryeri kraça bastı özledim ben şahsen sizleri. Hepinizi ayrı ayrı kucaklayıp öpüyorum kendinize iyi bakın eğlenceyi ve balık avını damarlarınıza kadar yaşayın... Tüm ekibe sevgi ve saygı dileklerimle.. Sağlıcakla kalın
Faruk abi boğazı bilmemde dün süper balık vardı bakırköyde.Forumdan arkadaşımız Uygarla yaptığımız avdan bir kare. Uploaded with ImageShack.us
Sevgili can maşaallah Boğazın birçok yerini mikro denmeyecek kadar küçük kraça basmış o yüzden bu şekilde yazdım.Balıkları tekneylemi yoksa kıyıdanmı aldınız onuda belirtebilirmisiniz? Ayrıca güzel bir av olmuş tebrikler ve afiyet şeker olsun... Sağlıcakla kal
Faruk isabet oldu aslında, sabah evden çıktım ama arabayı eşime bıraktığım için yol çok uzak geldi, gözümde büyüdü, otobüslerle çekilmez dedim ve üsküdardan ileriye geçmedim.. üsküdarda takıldım, kıraça ayıklayıp salmaktan helak oldum, uzak atışlarla biraz orta boy istavrit alıp döndüm.. kısmet birdahaki sefere inşallah..
Haklısın dostum Kısmet birdahaki sefere inşaallah. Su durumu nasıldı bulanıklık düzelmişmiydi. Yarın niyetim var ama ahırkapı çakarının oralara gidecem boğazı kraça basmış baksana.Aslında bir tarafımda aşiyana gidip geçen hafta iri istavritleri aldığım yerde slikon dene demiyor değil ama kararsız kaldım dişlidende eser yok hafta sonu raporlarında.Raporlarda kulelide istavrit var deniyordu kraçamı onlarda yoksa?Hayırlısı rabbimden yarın ola hayrola... Sağlıcakla kal
Suyun bulanıklığı geçti, düzeldi yani.. adamlar "boğazda kraça akını var" diyerek boğaza akıyolar idk saat iki gibi kuleliden normal boy istavrit çıkıyor haberi geldi ama ben eve dönmeyi tercih ettim, çok yorgundum dediğin gibi dişliden eser yok