pazartesi günü bende hanımla çocuğu alıp gidebirlirim boğaza abi hem olta atarım hemde onları gezdiricem bakalım daha belli değil
aşiyana geçmem abi büyük ihtimalle tarabya veya kalanderde olurum ordan belki bebek parkına geçerim kızımı oynatmaya
Sevgili Emir Makinayı biraz kullanda makina hakkında bana biraz bilgi ver kafamda Z serisinden bir adet almak var. 175 - 200 gr ağırlık denediğinde bilgi verirsen sevinirim.Bol balıklı ve mutlu günlerde kullanmanı temenni ederim tekrardan. Sağlıcakla kal
Az evvel Sevgili Onnik abi ile görüştüm 15 dakikalık yolları kalmış,varmak üzerelermiş.Bütün takıma selamları var.. Sağlıcakla kalın
tüm iyi niyetleriniz için teşekkürler sivrice gurubu şu an itibarıile hedefe ulaştı bir kendimize gelelim detaylı bilgileri yazarım
herkese hayırlı akşamlar dilerim önce sivrice ekibine bol balıklı ve bol muhabbetli günler ve geceler dilerim.faruk kardeş iyi dileklerin için teşekkür ederim bu sabah tarabyada 175gr denedim yağ gibi çekiyor boş gibi birde müthiş akıntı vardı resmen dere gibi yinede hissetmiyorsun kesinlikle tavsiye ederim.makine ağırlığı 590gr.kombatla kullandım kuş gibi ama asıl değerlendirme için akıntı,175gr.kurşunve balıkla denemek lazım diye düşünüyorum.bir tavsiye benim düşüncem tabi boğazda her balıkçının mutlaka çantasında bir penn`in bulunması muhteşem makine
hava felaket soğuk şu an bulunguğumuz mekanda soba yakıyoruz deniz dalgalı hava rüzgarlı işAllah sabaha kadar durur
Abi ne kötü çıkmışı bak masa kurulu(Rakı - Hayata Yeniden bak) , mutlu gülen yüzler... Buram Buram huzur ! Daha ne olsun Bundan güzeli mi Var !?
http://www.mgm.gov.tr/deniz/metu3-ayrintili.aspx?b=Marmara&t=W&s=33&g=p#sfB Yarın saat 9 dan sonra Meteoroloji genel müdürlüğüne göre duruluyor