Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar. Allah yol açıklığı versin. Sivrice yollarında ve açıklarında kazasız belasız gidip gelmek - avlanmak nasip etsin.
sevgili sivrice yolcuları giderken vaktiniz olursa haramidere de görkbora ya beklerim gitmeden önce çayınızı içer öyle yola çıkarsınız hepinize hayırlı yolculuk gelirseniz sevinirim
Burak tüm arkadaşlara *** inşallah bir aksilik yaşamadan bol balıklı günler geçirirsiniz aklımız sizde herşey gönlünüzce olsun :thumb:
Hayırlı yolculuklar,sağlıcakla gidip gelin. Şimdiden başarılar temenni ediyorum hepinize bol şanslar,rasgele Sağlıcakla kalın,Allaha emanet olun..
Selam millet Bugün boğazı yokladım su hala bulanık yoğun olarak kraça çıkıyor,kamışı açmadan aşiyandan geri geldim.Çamlıbahçede iki kişi vardı kamışları dayamışlar kenara beklemede idiler,Arnavutköy iskelesinin biraz ilerisinde çapari ve çarpma yapanlar vardı. Sağlıcakla kalın
hoşgeldin faruk abi iyi bir boğaz havası almışsın anlaşılan büyük ihtimalle pazar günü boğaz güzel balık yapar su anca açılır tahminimce
Aynen öyle görünüyor Sanırım gündoğumu rüzgarları balığı geriye çevirdi gelen haberler bu şekilde Yarın sağı solu ararım ona göre bire bir rapor yazacam foruma duruma göre pazartesi gidebilirim. Kısmet ya nasip.. Sağlıcakla kal