tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler sivriceyi inletmeye gidiyoruz Allah nasip ederse ekip fena bilenmiş halde .bu bizlere bir tecrübe olacak işAllah ilerde daha büyük organizasyonlar olur ve hep beraber otobüslerle gideriz hepiniz sağolun varolun
bugün dayanamadık yine Üsküdar'da dolandık Emir Penn Overseas Pro 4.50 kamışın ve Daiwa Windcast Z5500 makinan hayırlı olsun Burak istediğin silikonları buldum, 2 poşet (6x2 adet) aldım. Kenan istediğin silikonlarda aradığımız boy yoktu, Burak'takileri beraber kullanırız
Tekrar teşekkürler Ceyhun. Bir türlü gidip arama fırsatım olmamıştı... Hep beraber rastgelir inşallah. Yeni makine ve kamışı Allah sahibine bağışlasın, maşallah. Bol trofeli olsun inşallah
Sabah 5 ten beri hastanedeydik , kapağı anca eve attık 10 dakika önce. Şimdi işin yoksa çanta hazırla
Yok abi ya , angarya . benim küçük beygirin rapor işi . Özlemişim devlet hastanelerinde sıra beklemeyi . en az 20 kavgaya şahit oldum kuyruklarda. Hesapta randevulu sistem ..
abi su açık yeşil, bir kaç gün düzelmez. Bugün dönüşte Tarabya'ya uğradım, bütün kış kesilmedi istavrit ama bugün kimse yoktu!
Ceyhun yarın konvoymu yapıcaz rastgelemi gidicez ? yemeği beraber yiyelim çete olarak En azından ilk moladakini ..
Kenan biliyor nerede mola vereceğimizi merak etme abi. hihi Tekirdağ'a geldiğinizde sahil yolundan devam edin!
Tüm ekibimize hayırlı yolculuklar, kazasız belasız keyfine varın ve an ı yaşayın. tek istediğimiz bol bol fotoğraf balıklı yada balıksız