abilerim cümleten hayırlı yolculuklar, allah kazasız belesız geri dönmeyi nasip etsin. raporları bekiyor olacağız.
Hayırlı yolculuklar, hayırlı avlar, abilerim, kardeşlerim güzel haberlerinizi bekliyoruz. İnletin sivriceyi
hadi bakalım hayırlı yolculuklar güzel bir gezi olmasını dilerim önce sağ salim oraya ulaşın da siz nasılsı balığı bulup çıkartırsınız bir şekilde balık olmasada sorun olmaz o muhabbet herşeyden güzel gelir insana yanınız da olmayı ne kadar çokistiyorum ama başka bir zaman olur inşallah RASTGELE TARABYA FİSHİNG TEAM
Herkese günaydın Çanakkale ekibine şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.Kusura bakmayın geçen gün köprüde üşüdüm sanırım heryerım ağrıyor üsküdara gelemedim aslında gelmek isterdim ama yerimden kalkınca tüm kemiklerim ağrıyor resmen.. Sağlıcakla kalın
Bir ooof çeksem sivrice sahilleri çırpınır mı acaba... Cümleten hayırlı yolculuklar abilerim... Aman ha arabayı dikkatli sürün! Teknede kendinizi güneş ve rüzgardan iyice koruyun! Gece de dikkat edin uyurken üstünüz açılmasın belinize soğuk girer tutulur kalırsınız Allah korusun! Güle güle gidin güle güle gelin inşallah... Bizi de güncel olarak bilgilendirirsiniz artık... reeling
Hadi hayirli avlar olsun tüm sivrice ekibine. Izmir marsi ile gidip söyld gögsünüzü gere gere mehter marsi ile dönün insallah.
Gürcan Bey Merhaba, minnettar olurum linkteki her renkden aldım havanın yağışlı açık kapalı yağışsız sabah akşam üzeri durumuna göre neyi kullanacağımı bilmiyorum
rüzgar ve yağmur geçirmeyen yelkenci montları var decathlonda fiyatları yarı yarıya düştü şuanda ben 45 tl ye aldım bitane sağnak yağmurda bile etkili
Sevgili TFT üyesi dostlarım , sizlerin Sivrice hazırlıklarınızı imrenerek okudum , takip ettim. Umarım önce sağsalim gider gelirsiniz , sonrada tüm hazırlığınıza değenecek kadar bol balık alır ve güzel zaman geçirirsiniz inşallah . İğneleriniz sivri , livarlarınız dolu olsun , rastgelsin :thumb:
TFT Sivrice Organizasyonu ile ilgili güzel dileklerini ileten, şans dileyen tüm dostlara teşekkür ederiz. Kısmetse güzel bir av yapıp, sonuçlarını da mümkün olursa 3G marifeti ile canlı yayın yaparak sizlerle paylaşacağız. Tekrar teşekkürler, cümleten rastgele.
İnşaallah sevgili Burak Salimen gidip gelin bize oda yeter.Herşey gönlünüzün dilediği gibi olsun :thumb: Sağlıcakla kal
Valla ne diyeyim sevgili burağım.İhtiyar kurt Onnik abi,Takımın beyni Ceyhun,Sen,Kenan,Spin kralı Mehmet abi ve grubun olmazsa olmazı Okan arkadaşımla aynı avda olmayı gerçekten çok isterim.Hele siz kapıyı bir aralayın ve sen bu sefer şansızlığını üstünden at sonrasına bakarız... İnşaallah uygun bir zamanda tertip edilen organizasyonda bulunuruz. Rabbim size gönlünüzdeki güzelliklere göre eğlenmeyi nasip etsin.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Gökhan da geliyor abi, sen tanışmadın ama ilk Sivrice organizasyonuna katımıştı trofe kalamar tutan arkadaş hihi
Tekrar hatırlatayım; Mehmet abi Burak, Onnik abi ve beni saat 10:30'da 4.Levent metro'dan alacak. Gökhan saat 11:00'de Kenan'ı işyerinden, 11:30 gibi Okan abi'yi Beylikdüzü Bauhause'dan alacak. Sivrice'ye tahmini varız zamanımız 17:30-18:00 (mola dahil)
yolunuz açık olsun iğneniz balıksız kalmasın rakınız mezesiz kalmasın lüfer tutamayan lüfer tuttar kalamar tutmayan kalmaz inşallah