Beyler, Target avcıların boy gözetmeksizin fiyatları 9,00 TL.ye düşmüştür. Bugün 8 tane en avcı renklerinden aldım. Sevgiler
boğazın avcı balıklarından bende aldım, ancak daha önce target kullanmadım ilk kez kullanacağım için satıcıyla konuşmamızda yavaş sarmam gerektiğini söyledirler sarımı hakkında ve hangi modelini ne zaman tavsiye edersiniz ?
Ben hiç rastlamadım orada yürüyüş yapanlara laf söyleyen (ben hariç) . Yanında kız arkadaşı varken laf söyleyene ne derim yada ne yaparım bilmiyorum. Güvercin konusuna gelirsek onlar asla tırnaklarını kaybetmez. Sen asıl lüfer çalan kargalara çözüm bul Kuşlara en çok zarar veren şey , sokaklara atılan sakızlardır . Ekmek sanır gagalar ve gagası yapışır susuzluktan ölür.
Mehmet abi senin spottan duyduğun kadarıyla anlattığın işin aslına karşılık bizzat bana zabıtların anlattığı işin aslı hiç birbirini tutmuyor.. bir göz at istersen Ayrıca demişsinki "akla ilk gelen isim ve parti suçlanmış", yazılanların neresinde hangi kişi ve parti ismi geçmiş ve onlar suçlanmış bir gösterebilir misin ?
river2sea markasının 9 cmlik sahte modelinin adı hızlı sarımda takla sorunu var diye duydum yinede aldım
hımm o zaman bana söyleyen kuşların ayağına dolanır parmaklarınımı tırnaklarınımı kaybeder demişti öyle aklımda kalmış . Kargalara çare yok zeki ve yaratıcı hayvan gagasına 3 tane istavrit sıkıştırıp götüreni gördüm şaştım
mehmet abicim ayarlayabilirsem kaçmak istiyorum kısmetse görüşürüz tekrar çok teşekkür ederim emeğine sağlık
Doğru her yerde doğrudur , köprülerdekilerden çektiğimzi hepimiz biliriz . Ama nasıl toparlanır onun peşindeyiz.
Hızlı sarılmamalı. Takla sorunu konusunda benim ne duymuşluğum ne de görmüşlüğüm var. Siz hangi renkleri aldınız fotoğraflarsanız hangisini ne zaman kullandığımızı söylerim.