Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Onnik abi sende stokta olanlar pennlerden biri benim dimi. ya sivrice dönüşünüzden sonraki hafta yada 5 mayıstaki tarabya yada aşiyandaki çiğ köfte olayımızda makinamı isterim :D
    Ben Ceyhun gibi sokak başına gelip bağırmam Kurtuluş meydanında pankart açarım :D :D :D
    Sevgiyle kal

2. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tamamdır,bir diğer konu oğlanın terhisine 8 gün var,daha evelden hafif tertip konuştuktu 5 mayısta çiğ köfte için yeri belirleyelim.Neresi uygun olur aşiyanmı tarabyamı ??

3. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    tek kelime ile TARABYA BENCE MEKANIMIZ DA DAHA RAHAT OLURUZ GİBİ GELİYOR BANA

4. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    sabah görüşürüz ceyhun kaçabilirsem bende gelmek istiyorum yeri bilmediğim için görmek ve öğrenmek açısından 1 veya 1.5 kadar dönersen benimkiyle gideriz

5. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Gürpınar :D

6. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yok yok tekirdağda yapalım köfte ve rakı sorunumuz olmaz hem fabrika grup alımlarına varille veriyormuş rakıyı :D :D

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    :laughing: :laughing: :laughing: mrsparkle

8. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Yer müsait , halk müsait . Daha ne olsun. Ben hep buradayım beklerim :D

9. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sevgili roy
    Artık alışkanlık yaptı,ne alsak grup indiriminden faydalanıyoruz ya fırından ekmek alırken grup indirimi varmı demekten korkuyorum dil alıştıya bir kere :D :D :D
    meşe odunuyla herhalde dalarlar bana

Sağlıcakla kal

10. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sevgili ceyhun
    Sen boşuna 2 adet 19 lt damacana arıyosun.

Abi nasılsa bunlardan

boşalana mazotu doldurursunuz. Ama sadece Okana dikkat edin rakıyla mazotu karıştırırsa maltada alırsınız soluğu :laughing: :laughing: :laughing:

11. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Malta iyidir severim 1.5 metrelik adamlar var orda. İtalyan Afrikalı karışımı .
    Ama ne balık çıkar be :D
    mazot + süt etkili olmayacak anlaşılan. Yeni formül bulmak lazım.

Gerçi 22 Nisan da karşılayacaklarımızın yanında 1.5 metrelik pigmeler kimin umrunda :D

12. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Balık tuttuğumuz sahil şeritlerini ve her yeri temiz tutalım tutmayanları uyaralım,yerlere misina kopan çaparileri ve iğneleri atmayalım atılanları biz kaldıralım unutmayınki o yere atılanlar yüzünden ve Balık tutarken birilerinin yaralanmasına sebep olabileceğimizi unutmayalım,Rapala ve benzeri balık tutma yöntemlerinde çevremizdekilere dikkat edelim,etmeyenleri ve acemileri uyaralım,Birilerinin kafasına veya vucuduna batacak en ufak bir olay sahillerde olta atmayı yasaklanabileceğini unutmayalım keza Karaköy iskelesinde olanlar yüzünden yasaklanan balık tutma olayı her yerde başımıza gelebileceğini unutmayalım

13. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Ne olmuş iskelede ?

14. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    okancım biliyosun yaklaşık 1 aydır belkide daha fazladır yasaklandı dur diğer grup sayfasında berkant arkadaşa yazmıştım ordan kopyalayayım:D :D

15. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Berkan orda Balık tutulamamasının sebebi keşke İspark olsa,ama olay öyle değil nedenini spot taki arkadaşlara sorarsanız anlatırlar ama ben bildiğim kadarını anlatim,Günlerden Pazar ve orası her zamanki gibi hem balıkçılar hemde gelip geçenlerden dolayı ana baba günü, ve Bizim duyarsız yarınını düşünmeyen Balık tuttuğunu zaannedip herkese posta koyan Bir balıkçı müsveddesi oltasını atarken geçen Normal görünümlü vatandaşa bağıırır,ve yetmedi postada koyar kafanı gözünü patlatırımdan tutta seni denize atarıma kadar ve sinkaflı kelimelerdende bolca ekleyince Normal görünümlü vatandaş bak bakalım bir daha burda balık tutabilecekmisin der ve araya girenler sayesinde kavgaya dönüşmeden olay bitirilir ve o gün bir kaç saat sonra gelen ekip ve zabıtalar balıkçılardan arındırırlar Karaköy iskelesinin orası benim geçmişte çok gittiğim ve çokta sevdiğim bir avlak yeri olmasına rağmen geçmiş zamanlarda gene yasaklanmış ve spot taki arkadaşlar valiliğe kadar çıkarak olayı halletmişlerdi ama şu anki durum dahada ciddi gibi gözüküyor
    Aslında bu durum tüm sahil şeridinde ki balık tutmaya çalışan sözde balıkçı müsveddelerinin yüzünden (İşini düzgün yapıp limitlere ve çevresindekilere doğaya ve yaşayan tüm canlıya değerverenleri ayrı tutyorum)tüm sahillerde balık tutmak yasaklanırsa şaşırmayın[COLOR=Her yer kopan misina ve çapariler le hatta hatta 3 lü rapala iğneleriyle dolu çöpçüler temizlemesine rağmen genede duyarsız yurdum insanı hala yerlere atmaktan kaçınmamakta okadarda çöp kutusu olmasına rağmen üşenip atmayıp yere bırakmakta,Pek çok kez denk geldim,ayağına misina dolaşmış yada bebek arabasının tekerlerine dolaşan misina yüzünden söylenerek dönmeyen tekerleği ittire ittire gitmeye çalışan insanları hatta ayakkabısının altından 3 lü iğneyi çıkarmaya çalışan bir bayana bile yardım ettim bir gün eninde sonunda kötü bir durum oluşacak onun için tedbir alıp forumlarda bol bol Amatör balıkçı arkadaşlarımızı ve balık tutmaya çalışan duyarlı vatandaşlarımızı uyarıp bilinçlendirelim bazen insanlığımdan utanıyorum Yerlerde bir yığın çöp her balık tutulan mekanlarda var,yetmedi balık tutukları yerlere işeyip sanki oraya bir daha gelmeyecekmiş yada ondan başkası oraya gelip ordan geçmeyecekmiş gibi düşüncesiz ce hareket edenler yüzünden onların yaptıklarını afedersiniz ama 4 ayaklılar yapmıyor

16. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Çanakkale Ayvacık hava durumu;

Cuma günü (yoldayız)
    sıcaklık 16°
    rüzgar poyraz 23km

Cumartesi günü
    sıcaklık 17°
    rüzgar poyraz 18km

Pazar günü
    sıcaklık 18°
    rüzgar yıldız 11km

Pazartesi günü
    sıcaklık 18°
    rüzgar yıldız 8km

Salı günü (dönüş günü)
    sıcaklık 19°
    rüzgar yıldız 8km

17. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Diğer kardeş grup sayfasında bu konuyla alakalı olarak bir yorum yapılmış bir çok arkadaşımızda işin aslını bilmediği için akla gelen ilk isim ve partiyi suçlamış bende işin gerçeğini yazdım okancım sende sorunca hadi oraya yazdım burayada yazayım deyip yazmaya üşendim ve kopyala yapıştır yaptım :D

18. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Hallederiz ... :D

19. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Ben şortumu ve çizgili pijamamı getiriyorum . Su soğukta olsa farketmez... :D

20. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    özellikle açıkta bırakılan 5-10 cm bile olsa misinalar kuşların ayağına takılabiliyor ve dikkatli bakıp görürseniz güvercinlerin ayak parmaklarının çoğunun kesik olmasının nedenini olduğumuzu fark edebiliriz.
    bu nedenle arkamdan kimsenin ne konuşmasına izin vermemeye çalışırım özellikle o kuşları öyle görünce 5 dakika yerde başkalarının bıraktığı misinaları bile toplar ayrılırım.
    ve tarabyadada bi tane servis şöförü var millet geçerken ta enarkaya kadar oltasını sarkıtıp atış yapan bir genç sevgiliye takılmıştı utandım vallaha neler söylemedi utanbe adam yanında kız var ...