ben balıkçılar.net sitesine de üyeyim orda alfa nikli birinin yazdığı yazıyı tüm balıkçılıkla ilgilenenlerin mutlaka okuması lazım .profesyonel balıkçılar resmen kendi özeleştirilerini yapmışlar av yasağı mayısta başlıyor ama şimdiden yakalanan istavrit ve çinakopların çoğu havyarlı çıkmış .bu doğruyusa seneye yandık demektir . demek yarın karşıya çıkartma yapıyoruz saat belirleyin buluşup beraber gidelim
Kaçta buluşuyoruz? herkes ayarlasın rahat rahat dolaşalım dükkanları biliyorsunuz muhabbet uzun sürüyor hihi :laughing:
Dün akşamüstü 4 ten sonra köprüde idim yeli sarıkanat denedim lakin yem için kullanmak için aldığım hamsilerinde hepsi havyarlıydı.. Allah sonumuzu hayır etsin...
elimde 100m+100m makarada sıfır birleşik şekilde powerline ultra premium 0,28mm mono misina var. İhtiyacı olan birine hediye etmek istiyorum? http://www.avmarketi.com/asp/product/10972/POWERLINE-ULTRA-PREMIUM-100-METRE-0-22-0-28-ARASI-MM-MISINA yalnız Sivrice org. olduğu için 27-28 Nisan haftasonu verebilirim.
abi araç muayeneye gittim bu sabah. Dün gece arabayı boşalttım şu an oturduğum oda dükkan gibi oldu :laughing: sırayla bakıyorum malzemelere hihi
bende kalmadı Okan abi, Onnik abiye sor onda vardır. Birde teknelere mazot almak için plastik bidona (bi don değil ) ihtiyacımız var. 19lt'lik su damacanaları da olabilir. Getirebilecek varmı?
gerek yok bimde 5 lt su 1,5 tl 3 tane alır boşaltır mazot koyarız 0,28 misinaları ayır bizim ömerin ihtiyacı var birde mahmutun
Ben olacakları söyliyim , bidon bulamıycaz son petrolden ya teneke yada Kenan'ın dediği gibi şişe boşaltıp alıcaz.