:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Hafif jig takımı tamamlandı tabi ben spottan değil kısıktan aldım(ısmarlandı gelecek) Daha uygun fiata. http://www.spotbalik.com.tr/JIG-LIGHT-KABURA-KAMIS-DONEBILEN-ROT-200mt-60-160gr,PR-34892.html
Giderken kargo gemisine ne kadar sığarsa , yetmezse tankerle servis yapacaklar ben konuştum boru hattı tehlikeli heleki Trakya da herkes deler eve musluk bağlatır.....
Dükkana girdim.Necati usta bana Sizin arkadaş toptancılığamı başladı.Piyasada makina bırakmamış dedi.
hatırlatsaydın bana keşke abi sigara bırakma terapisinde bana biraz etil alkol verdiler onu da verirdim size gerçi o dişinizin kavuğuna yetmezdi ama en azından aparatif olurdu
Mehmet usta san ne zaman kısığa gidecekdin Necati bey benim GVTR kamışa kılıf yaptıracaktı gelmişse onu da alırım yanıma
Kısmet olursa perşembe gideceğim. Sende telefonu varsa yarın bir sor. ben alırım kılıfı. Bende sorarım ama bir gün önce sormakta fayda var.
aldım abi ama sanayide benim usta gitti muayene için randevulu 3,5 saat orada beklemiş. çok kalabalıkmış
Hayırlı akşamlar herkese Onnik abi ben aşiyan kadrosundayım.Özeline bak bi zahmet.Yarın görüşmek üzere sevgi ve saygı dileklerimle