Sabah erken kalkıcam müsadelerinizle faruk kaçar.Onnik abi yarın kısmetse görüşürüz.Herkesin gecesi ışıl ışıl aydılık olsun iyi geceler.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın...
Güne dair.. Bugün aşiyanda Sevgili Onnik abi ile buluşup birlikte avlanıcaktık lakin ben biraz gecikmeli yola çıktım,Taksimden Onnik abiyi aradığımda '' kendisinin 05:30 dan beri bir şey alamadığını balığın olmadığını ve asıl önemli olan suyun bulanık olduğunu söyledi boşuna gelme dedi '' Bende büyük sözü dinlemekte her zaman fayda gördüğümden Saat 07:30 da taksimden geriye döndüm.. Lakin yarın su sanırım normale döner aklımda olan yerde mutlaka deneme yapar raporlarım. Sağlıcakla kalın
FARUK BEY su yağmur sularından ve gelen kuzeyli rüzgardan bulandığını düşünüyorum. 1-2 gün içinde düzeleceğini tahmin etmiyorum. paylaşım için teşekkürler, herkeser rastgele
günaydın arkadaşlar sabah 05.30 aşiyandayıdım oldukca soğuk bir hava vardı benden başka kimse yoktu hava aydınlanmaya başladıkca insanlar gelmeye başladı hatrı sayılır bir kalabalık oldu kıyıda suyun rengi bulanık yeşil ordaki oltacı Mahmut abi iıe de konuştum dün hiç balık çıkmadı dedi bu sabah da durum aynıyıdı rapala -silikon deniyenler oldu sonuç kocaman bir 0 sahilde kaptan Emrenin babası ile tanıştım özellikle Burak ve Ceyhuna ve team daki tüm arkadaşlara selamlarını iletti av açısından kötü bir sabah oldu zaten ne kanlıca koyunda ne de bebek koyunda tekne vardı hepinize iyi günler bol kazançlar
Günaydın Onnik abim Sanırım su yarında düzelmez senin görüşün nedir bulanıklık hususunda? Olmadı yarını sarayburnunda topla zargana deneyerek geçirip cuma günü aşiyanı yoklarım ben.Zaten pazartesi işbaşı mayıs sonuna kadar devamlı türkiyedeyim sonrasında git gel başlıyacak. Sağlıcakla kal...
Anladım abi sağol. İyi dileklerin içinde ayrıyetten teşekkür ederim.. Sana sivricede tekne avı için takım almıştım nasıl ulaştırayım sana onları,bugün öğleden sonra müsaitim sana yakın bir yer söyle oraya gelip vereyim abi. Kurtuluşta idin hatırladığım kadarıyla.. Sağlıcakla kal
Anladım abi,şimdiden benimde işim yok görünüyor necati abiye uğrayıp,ceyhunun test ettiği bosphorusu yakından görmüş olurum hem .Aksi birşey olmaz ise telefonlaşırız yarın.. Sağlıcakla kal..
Gene ne alacanız??? Şu harcadığımız paraları kenara koysak yat alırdık, sonra da kılıç avına çıkardık