hava yarın düzelecekmiş sıkıldım cuma sabahı nerde buluşuyoruz şunu kesinleştirelim Mehmet usta sana neresi müsait bir güzergah belirle biz de oraya gelelim
Herkese günaydın Mutlu ve güzel bir gün diliyorum hepimize,Onnik abi iş meselesini hallettim 15 gün Ukraynada kalıcam 7 gün türkiyede 8 gün sahilde 1700 usd maaş İş şartları güzel fena değil başlangıç için lakin burdaki proje müdürlüğü işim olursa yurt dışını sadece tatil amaçlı düşünürüm artık. Detayları yarın anlatırım.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Onnik abi Cuma günü saat 10:30'da 4.Levent metro'da buluşuruz. Burak sen ben. Mehmet abi bizi alır, Tem'e gireriz oradan. Gökhan, önce Kenan'ı 11'de işyerinden alacak, 11:30 gibi Beylikdüzü Bauhause'dan Okan abiyi alacak. Gökhan bizden önce gider Sivrice'ye
Benim çıkmam gerekiyor evrak işlerim var. Onnik abi akşam görüşürüz yarın için Sevgi ve saygı dileklerimle
hadi bakalım hayırlısı güzel raporlar bekliyoruz sizden geçen gün benim aklıma bişey geldi sizden habersiz bir araştırma yaptım bizim takım adına bir ajanda yaptırsak ne kadar tutar diye soruşturdum resimlerin olduğu bir ajanda istiyordum ama albüm şeklinde oluyormus 50 tanesi 1500 tl civarı falan dediler
Dostlar az önce Kaptan Emre ile telefonda konuştum. Gayet iyi, herkese çok selamı var. Yaklaşık 10 gün sonra yeni raporların sinyalini verdi