Faruk Ağabeyim, güzel dilekleriniz için teşekkürler, inşallah Allah söyletiyordur Keşke ben de sizin kadar umutlu olsam kendimden O rekorların hepsini Onnik Ustam alt üst eder, ben de çok acayip fotograf video çekerim sizlerle paylaşmak için
Hayırlı haftalar , Malzemeciye gidecek varsa bana fosfor alsın , kıyıdan çupra ,eşkina mevcutmuş gittiğimiz yerde
Ceyhun'um buyur biraderim güzel makinenin bir kaç fotosu. Güle güle, bol trofeli avlarda kullan inşallah, bahtı açık olsun. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
aşiyandan Mahmut abi ile konuştum balık seyrek de olsa aynen devam ediyor bu gün hiç sarıkanat alan olmamış
hihi bende anlamadım verdiğim siparişi bile unutmuştum Burak aradı hatırlattı bende diyorum ne makinası neden bahsediyor :laughing:
Madem unuttun, çok sağol Ceyhun, çok makbule geçti. Ne zamandır istiyordum böyle bir makineyi :laughing:
Vaayyy tehdit ha... Devam et biraderim, sen aslansın, kaplansın seni kesseler acımaz Yanında benim gibi bir acemiyi götürüyorsun, bol takım lazım olur