Faruk silikonun içinde iğnenin geçmesi için bir oluk olması lazım, iğneyi takarken o yolu izlemen yeterli..
Sevgili Berkan elimde birkaç çeşit slikon var bir kısmında kanal var resimdeki kanallı lakin ilk yaptıklarımda kanal yok tamamen el becerisi ile iğneyi takmaya çalıştım. Sevgiyle kal
teşekkürler abi makina arabada, resim bulup koydum işte teşekkürler Nusret Teşekkürler Ersin teşekkürler Berkan abi Alba Bosphorus bugün bir kaç atış yaptım, uzak atıyor kamış, tam rapala kamışı. yakında video ekleriz. Üsküdar Alba (Kısık balıkçılık) Necati abi'den fiyat sorun!
Bazı silikonlarda kanal yok, çuvaldız gibi bir iğne ile ağızdan girip delmek gerekiyor. Faruk abi silikon çapari mi yapacaksınız yoksa ??? bu şekilde avlanan varmı? en kısa zaman da deneyeceğim bu işi
Faruk abi, Onnik abi ile iyice silikona merak saldınız Lüfere palamuta da silikon atarsanız şaşırmam :laughing: hihi
Bende ilk defa rapor veriyorum Komyon ağzına kadar kamış,makina ve malzeme doldu. Onnik ustada makinaları verse idi iyi olacaktı. Artık 5 gece arabanın içinde yatacağım. Ceyhun makinan hayırlı olsun. Gayet yakışıklı gözüküyor.
Vardiyalı tutalım abi nöbeti , her hafta bir kişi kargo gemisinde yatsın , ilk hafta Ceyhun' un hakkı . Çok emeği var çocuğun Sonraki haftalarda kura çekerek tutarız..
Slikonla Lüfer ve palamut neden olmasın Kibirlenmiyorum lakin onnik abi el verdi bana ve kıyıdan balık avcılığında siz dostların tavsiye ve önerileriyle çığır acıcaz.Slikon çapari denemelerini salı günü yapıcam sonucu raporlarım. Kamış olayına gelince sevgili ceyhun onnik abi sen ben üçümüz tarabyada buluştuğumuzda getirdiğin ağır atarlı güzel mavi çantalı kamışmıydı Bosphorus ?? Sevgi ve saygı dileklerimle
evet abi, ilk gelen kamışta üretimden kaynaklı bir hata varmış, değiştirdik. Şu an güçlü atışlar yapıyorum, sorun yok kamışta. Sert bir kamış. Tam rapala kamışı. Necati abi de fiyatı uygun söyledi bizim takıma Almak isteyen arkadaşlar Üsküdar Alba (Kısık Balıkçılık) Necati abi ile görüşün!
size tavsiyem içeresinde malzeme olduğu belli ise özellikle göze çarpan çanta,kutu vb malzemelerizi kamufle edebilirsiniz. gazete vb ile üzerlerini örtün içerisin belli olmazsa meraklı gözler ilgi göstermez sanırım. gece bizler uyurken meraklı gözler arabaların içlerine bakarak gezmekteler.
Geçen Cuma tek tek hayli yorucu oluyordu,Balık bol olunca neden çapari tarzı bişey olmasın dedim ve uzun 3 lü yapıp attım çektim 3 lü tombulu oradan aklımda idi,evde otururken bi kaç takım hazırlayayım dedim... Geçişlerde işe yarayacağını umuyorum ama 150 adet rapalada var kenarda nolur nolmaz Karar verdik balığı karadenize salmayacağız hihi hihi Sevgiyle kal
Şimdi aklıma geldi Penn Battle, Shimano Stella, Okuma kamışlar, Daiwa makinalar hepsi göz önünde Mehmet abi aman arabayı hareket ettirme cuma gününe kadar :laughing: yolda çevirirler hihi
Ceyhun Merhaba , yeni makinen hayırlı olsun güle güle kullan bende haftalar önce senin makineyi tanıttığın yazını okuduktan sonra alıvermiştim, akıntı filan dinlemiyorum artık boyun fıtığım olmasına rağmen uzun süre atçek yapabiliyorum çok memnunum yeni çıkan malzemeleri tanıttığın böyle güzel tanıtımlarını bekliyor olacağız. tekrar güzel bir makineye sahip olmamı sağladığın için teşekkür ederim.
Ben almak için sezonu bekliyordum ama sende görünce bir sorayım dedim Kısık'ta kalmamış. Sağolsun Necati abi 4 adet buldu depodan. Onnik abi 4'ünüde aldı. Bizim gruptan almak isteyen olursa diye.Biri benim, biri Onnik abinin, 2 adet sahipsiz Penn Affinity 7000 mevcut Onnik abide. Yurtdışından getirme maliyetinden daha ucuz!!!