spartacus un son bölümünü (final) izlemek isteyen var mı resmen uzun metrajlı sinema filmi gibi olmuş...
yarın ben gelmiyeyim diyorum bırakın aşiyanda duş yapayım Ceyhun olmaz mutlaka gel diyor filim bu Okan bir racon kessene bu işe
Bu sabah çamlıbahçeye gittim. %5 lik payla yasal limite girmesine karşın benim vicdani limitimden geçemeyen en az 12-13 balığı geri iade ettim. 25-26 cm iki tane alıkoyabildim Ayrıca gün boyu iri boy istavrit vardı.
Okan abi bende az önce izledim Spartacus final bölümünü, ne yalan söyliyim hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim ve en çok sevdiğim dizinin böyle bitmesine üzüldüm açıkcası, keşke crassus'unda kafasını koparıp öyle bitseydi şimdi diğer dizilerde Spartacus gibi keyif vermez bakalım napcam
sabah 05.30 da aşiyanda başlayan 14 de tarabyada biten av raporu aşiyana vardığımda hava sıcak gayet güzeldi 3-4 kişiyidik rapala çalışmaları yaptık 2-3 çinakop alındı 6.30 bir kalabalık oldu ki anlataman akıntı fena acamiler 100gr kurşunla çapari atıyorlar biz 175 gr kurşun silikonlu takım atıyoruz yaşanan kaosu hayal edin yağmur başlayınca çoğunluk çekildi kenara havada birden soğudu 5 atış 4 iri 25 cm lik istavrit ve paydos o kalabalıkta ne balık alınır ne de keyf tarabyaya geçtim orda team la buluştum takımları Mehmet abinin arabaya koyduk sohbet gırgır şamata vakit geçti tarabyada istavrit çıkıyor boylar cok ufak olta bile açmadık çayımızı içtik ve ayrıldık hepinize iyi tatiller iyi pazarlar
Sevgili Onnik abi Tebrikler ve rapor için teşekkürler,Fatih Terim misali '' Önümüzdeki maçlara bakalım '' biz abi ben slikonları bağlamaya başladım Lakin bir terslik var iğneyi bağlarken berkley mono misina slikonun kafasını uçuruyor slikonu iğneye takıp misinayı iğneye direk bağlasak sorun yaşarmıyız ?? Bu arada çantamdaki rapalalar için Üsküdar dönüşü Karaköyde o biçim bir kutu buldum.Dağınıklığa son verdim Sevgi ve saygı dileklerimle
Ah be ceyhun... Adama bu iğne bağlarken yapılmazki kardeşim iğne batıyordu elime Mutlu günlerde kullanmanı temenni ederim Sevgili Ceyhun darısı başıma Sevgiyle kal..
Ceyhun abi dünde konuşmuştuk bu makineyi zaten haydi hayırlı olsun güle güle en güzel avlarda kullanırsın inşallah :thumb:
Bilgisi olan beri gelsin.. Evde otururken bir yandan slikon bağlamaya çalışıyorum,iğneye bağlanan misinaları oje ile boyadım.Acaba slikonun baş kısmını ojelesem daha cazip hale gelirmiki? Fikirleri olan arkadaşlar hadi bakalım klavye başına Sevgi ve saygı dileklerimle
Faruk abi iğne çok önde kalmamış mı? foto da mı öyle gözüküyor acaba? balık atladığında iğneye ulaşabilecek mi? en sağdaki bence ideal?
Sevgili Fatih İlk defa slikon bağlıyorum ve deneme yanılma yoluyla doğruya ulaşma aşamasındayım çok çok 1 paket slikonu çöpe atarım diye düşündüm amacım ideal slikon takımı yapabilmek. En sağdan 3 iğne çinekop için aldığım 9 numara iğnedir,Soldaki 3 iğne 8 numara Sanırım 8 numara bu boy slikon için küçük kalıyor ne dersin Sevgiyle kal