salı balığa çıkacağım da yağmurlu gözüküyor kısmet bakalım şu cuma yarın olsa olmaz mı 5 gün kaldı Ceyhun sivriceden naklen yayın imkanı var mı en büyük merakım guruptan kim fazla balık yakalayacak tahmini olanlar yazsın
Tamam herkes eşit lakin ya şanslar ?? Kızmaca yok benim kare asım şu şekilde İlk ikiyi Onnik abi ile Burak paylaşır Spinde Mehmet abiye rakip tanımıyorum,olmadı Okana eşlik eder.. Kenan ile ceyhun grubun trofecisi.. Okan anzaklardan ve 70 likten fırsat bulursa avlanır Gökhanla hiç avlanma şansım olmadığı için değerlendirme yapamıyorum. Çalışması gerek bir dahaki organizasyonlarda değerlendiririz Sevgiyle kalın
http://www.haberler.com/denizlerde-av-yasagi-basliyor-4518995-haberi/ 15 Nisanda teknelere yasak başlıyor,amatör avcıların üstüne giderler boş zamanda. Herkesin hakkında rabbim hayırlısını versin... sevgi ve saygı dileklerimle...
Gelirse şaşARIM. Kargonun etiketi düşmüş. Kayıp kargoların arasına koymuşlar. Allahtan amarikadan kullandığım şirket araştırdı. paket bulundu. bakalım ne zaman teslim edilecek.
Onnik abi Pazartesi ve salı günlerini yağmurlu veriyor,lakin bana göre yarın yağmur yağarsa salı günü kapalı geçer. Ben niyeti bozdum hava yağsada salı günü sahildeki tabelanın dibindeyim Biraz ara verip angarya işlerimi halledeceğim.Herkese tatlı sohbetler Sağlıcakla kalın...
Bu kılıç nasıl pişer arkadaş mındar edicez balığı . fileto halka şeklinde yakaladım Migrosta Bilen varsa acil yazsın .30 cm çapında parçalar
Yine fena gol yedim . Hanım dediki kırmızı et nasılsa buda öyle Rezilliğe bak balıkçı benmiyim o mu , aynısını gelincik te de yapmıştı ....
Günaydın millet Herkese güzel güzel olduğu kadar bol kazançlı sağlıklı sıhhatli mutlu bir hafta temenni ederim.. Sevgi ve saygı dileklerimle
İnşaallah sevgili Onnik abicim sivrice öncesi senin için antreman babında olur Unutma favorilerimden biri sensin diğeri sevgili burak. Sizden rekor bekliyorum aksi olursa ordan yunanistana kaçın dönmeyin buralara Sevgi ve saygı dileklerimle