çinden ilk defa sipariş verdim bakalım hayırlısı oyuncaklarım 20 25 güne elimde olur inşallah oyuncaklar bunlar http://www.aliexpress.com/snapshot/226977698.html
Selam millet Herkese hayırlı cumalar ve mutlu hfta sonları diliyorum,Bugün Sevgili Onnik abiyle buluştuk güne ait rapor alttaki linkte... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1101933#post1101933 Sevgiyle kalın....
tebrikler faruk abi azmanlar çok iyi tek sinirimi bozan şey sigara paketi oldu (sigarayı bıraktım da ondan) ellerine sağlık abi
Eyvallah Nusretim,valla bende bırakmak istiyorum ama iradeye dayalı bi olay. Toplam 35 senedir kullanıyorum bırakmaya çalıştım bi kaç kere ve her defasında karakolluk oldum Sevgiyle kal
Onnik abi hoşgeldin hayırlı akşamlar. Ne yaptın slikon almaya gidebildinmi? Bugünkü balıklar tatlı geldi pazartesi hava güzel olursa yine mekandayım. Yarın yada öbürgün cengize gidecem slikon için araştırdım kuyruğu uzun olanları orda varmış Sevgiyle kal...
Faruk kuyruk kısmı uzun ve beyaz olanlardan al başka renk alma Ahmet orda her rengi denedi beyazdan başkası sonuç vermedi balık almadımı aldı beyaz 10 da 10 ken renkliler 10da 1arada çok fark var zaten çok yoruyor 175 -200 gr kurşun 150 gr balık ve de balığın sudaki aksiyonu bir de dere gibi akan bir deniz şaka değil herkesin orda balık alması biraz zor ben silikon işine bakamadım alacaksan bana da al 2 paket bir de 0.22 çok iyi bir misine al beden için biraz sert bir misina olursa iyi olur
Tamam abi cumartesi yada pazar halletmiş olurum.Bende kaliteli 0.22 fc Berkley var mukavemeti iyi ondan alayımmı? Pazartesi veririm gelirsen.. Senden sonra slikon kesti bende organze yeşil damla sim çinekop çaparisi vardı o iyi çalıştı dediğin tabela dibinden Sevgi ve saygı dileklerimle..
Bugün gerçekten yoruldum dostlar,bana müsade sizlere neşeli muhabbetler ve mutlu hafta sonları temennilerimle.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın :thumb: :thumb:
ne balık var burada arkadaş , boş iğneye atlıyor.....(denizden bahsediyorum) 1 Temmuz kabotaj bayramında Beykoz'dayız. Bilginize..