Berhudar ol Aynen öyle lakin yaşlandı artık hareketlerinde yavaşlama ve sanırım algılamadada problemleri var dalıp dalıp gidiyordu popstarda. Yılların Orhan babası rabbim uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Sevgi ve saygı dileklerimle
iyi akşamlar sabah 07 de rapala denemeleri ile başlıyan silikonlu istavrit avı ile devam ettim rapala sonuç vermedi ama silikonla istavrit mütişti 7 istavrit 1 kg geliyor süperdi
Onnik abi 9 tane alabilmişim ben, 1kg dan biraz fazla.. iyiki yanına gelmişim bu şekilde ilk defa av yaptım oldukça zevkli oldu, teşekkür ederim yardımların için
iyi bir gün oldu ben de 41 de kalmışım tarttık 4.7 kg geldi palamut gibiyidi yarın silikon aramam lazım kuyruk kısmı olanlar daha iyi sonuç verdi.ne demek her zaman beklerim balığa çıkacağım zaman forma mutlaka yazıyorum bilgin olsun ben resim çekmeyi unuttum sen çektinse koyarmısın
beyenirseniz getittiririz çinakop çaparisi iynesi 2-3 olur silikon boyu 3-3.5 cm şu an nette arıyorum
Hayırlı akşamlar Onnik abi sabah aşiyandayım bilgin olsun nette kalamayacağım görüşmek üzere Sevgiyle kalın
ooo gece spin işi başlamıştır artık balık boyları çok güzel, geçen yılda olduğu gibi spinimi alır kenardan kovayı doldururum ben hihi