marka sorun değil beyaz pullu kuyruk kısmı biraz uzun .kuyruk kısmı uzun olursa yuzerken verdiği aksiyon süper oluyor kısacası süper kuyruk sallıyor boy 3.5-4 cm arası bunları paketle satıyorlar bugün bununla bir de lüfer alındı aşiyanda ben şu an turşu gibiyim kollarım felaket ağrıyor yarın sabah gene ordayım yanlız erken çıkmam lazım işlerim var
şaka değil palamut gibi aralarda çapari de yaptı 4-5 li çekenler oldu silikon garanti her el aşağı yukarı balık aldık akıntı fazla 175 gr kurşun kullandık
Bu senin işini görür onnik abi http://www.balikmarketim.com/?urun-62447-5721-003-FZ-PTS-MICRO-EEL-SiLiKON-YEM-FLU-12-Li.html
Ceyhun selam, Egeli34 /Murat ekleyebilirsin teşekkürler ve haftasonu organizasyonunun bol balıklı ve eğlenceli geçmesini dilerim bizim içinde bolca foto ve video bekliyoruz
Bu gün konuştum adamla yem vardı.İç işleri bakanı cumartesi akşamı misafir gelecek deyince sipariş vermedim.Önümüzdeki hafta içine kaldı yani sana salı uyarmı?
Ersin, spota gittiğimde ecusima alıp almamak arasında çok gidip gelmiştim.Neticede oasys aldım,ama henüz misina sarmadım Orda misinasız agırlık,ergonomi,sarım vs baktıgımda bi adım önde gelmişti bana oasys.Ama tabi dayanıklılık konusunda bişey diyemem. Ordaki adamın söylediği şuydu makina için ; Bu makinayla çeker konusunda sıkıntın olmaz ama devamlı 200 gr at-çek yaparsan makina patlar vs. 10kg balığı rahatça çekersin.Ama devalmlı 200 gr surf kamışla atçek yapılmaz,dişliler patlar demişti.
Emre makina alırken tek dikkat etmen gereken şey rulman kalitesi. Piyasadaki tüm makinalar iş görür ama ne kadar süre iş göreceği önemli!
Ben katılamıcam ama cumartesi günü sabah erken saatlerde rüzgar 2km gözüküyor, bu fırsatı kaçırmayın reeling