Öncelikle herkese güzel bir gün temenni ediyorum. Burak rabbim gönlüne göre versin bana eyüpsultan yakın ben senin için siz yola çıkar çıkmaz başlayacam dua etmeye Sanki osmanlı ordusunu savaşa uğurluyoruz :laughing: :laughing: :laughing: Sevgiyle kalın
Eyvallah Nusretim Başı kalabalık sivrice hazırlıkları bir yandan site hazırlıkları diğer yandan mazur görmek lazım Unutulucağını sanmam nusretim.. Sevgiyle kal
Rapalalar çantamda düzensiz duruyor Rapala koymak için çift taraflı olan plastik kutulardan nerde bulabilirim bilgisi olan varmı?? Sevgiyle kalın
Bir aksilik olmaz ise yarın sabahtan aşiyan balık durumuna göre öğleden sonra tarabyadayım,büyük ihtimal Onnik abide katılacak,arzu eden varsa buyursun gelsin Aşiyanda Mahmut abinin çayı güzel ısmarlarım Sevgi ve saygı dileklerimle
Esmeray ve annesi abla hala asiyandami bilgisi olan var mi ? tam parkin önündeki otobüs duraginin karsisinda olta satarlardi. Nerden aklima geldiyse
biliyorum abi şaka yapıyorum zaten hayırlısı ile şu sivrice ye gidip gelsinler biz önemli değiliz halledderiz sıkıntı olmaz benden yana
konunun başından sonuna taradım herkesi ekledim, websayfasını servera atınca bakarsınız, ismi veya soyadı eksik olanlar bana bildirirse hemen düzeltirim.
EKLEMESEN DE SIKINTI YOK KARDEŞİM BU ARADA YAPABİLECEĞİMİZ BİRŞEY VAR MI DİYE HİÇ SORMADIK SANA HEP BİRŞEYLER YAPMAYA TEK BAŞINA UĞRAŞIYORSUN VARSA YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZ BİRŞEY TELEFONUM VAR SENDE CEYHUN
Sevgili Roy Hatırladığım kadarıyla şarkıcı esmeraydan bahsediyorsan 25 Mart 2002 tarihinde hayata veda etmiştir. Mekanı cennet olsun. Lakin Aşiyandaki takımcıların arasında ben bayan satıcı hiç görmedim Mahmut abi var hisara yakın biraz ilerisinde bir iki tane daha var dediğim gibi hepsi tek ve erkek,hepsini Sevgili Onnik abi yakınen tanır. şuan sahilde gelince cevaplar büyük ihtimalle. Sevgi ve saygı dileklerimle