Onnik abi ben yaşımız gelsede işi gücü bırakayım diyorum.Sen mis gibi emekli olmuşsun dertsiz başına dert arıyosun.Gel sana 7-8 metre bir tekne alalım bence
bende tekne vardı onun bakımı -çekecek yeri sorun hatta dıştan takma motoru bile duruyor şimdilerde hasarıantika olmuştur büyük bir ihtimmalle
Teşekkür ederim Onnik abi. Perşembe akşamı noktayı koyarız cuma olayına. Bu arada kimseye atıfta bulunmuyorum,, kimi topluluklarda tek tük sağlam adam çıkar. Arkadaş TFT dekilerin hepsi ADAMIN DİBİ Kıskananlar çatlasın Benim az biraz tadilat işlerim var onlara bakacağım biraz müsadenizle.. Sevgiyle kalın..
Satıcıya ürünü beğenirsem daha fazla sipariş geçerim diye yazmıştım.Gelen cevap Yes sir Don`t worry about the ouality problems of our product .We have excellent technology in this regard. So you must receive satisfactory line. thanks again Have a good day. kalitesinden süphe etmeyin teknolojimiz mükemmel diyor.Gelsin deneyelim bu fiyata kaliteli mono bile zor.
Aynen çekecek yer biraz sıkıntılı olur ama fiber 660 rotanın toplam masrafı en kaba 1000 tl yıllık.Artı yer ücreti ama emekli olmadan elim müsait olunca almayı düşünüyorum.
Çinden mi siparis ettin Can ? Ebayda gördüm, 3ayda elinde, rengi biz seçeriz kalinligi bildirin sadece yaziyordu. Böyle abuk bir fiyati vardi onun da. Güvenemedim. 0.25 lazim bana da örgü. Gerçi 0.18 tournement 8braid kullaniyorum, çekeri diger markalarin 0.25i kadar. 16.5kg yanilmiyorsam.
Uzandik mi oraya kadar Bu örgü olayi el yakiyor. Saglam olsun ince ve yüksek çekerli olsun diyoruz, fiyata bakinca böö geliyor. Varivas 60 euro abi ya, insaf. Acil çözüm lazim bu konuda. Ben tekstilciyim ya, iplikcim sagolsun 5bin metre 0.20 yapti. Problem o ki üzerini reçineleyemiyorlar. Dügüm mukavemeti sifir, felaket su tutuyor, gamlaniyor ve makina spinde kusuyor islaninca. Yoksa elle çekip koparmanin imkani yok.
Roy 15 azami 20 günde elimde ürün.Ama kalitesi ,kalınlıklarını ve kullanımını test ettikten sonra karar vermek lazım.Ben el oltasında kullanacağım için 100lb 0.55mm olanı sipariş ettim.Attığım linkten incele bir istersen.
Telden güç bela açtim linki. Cidden enteresan fiyatlar. 10tane sahte 3dolara alabiliyoz mu harbi harbi örgü fiyatlari da güzel. Bir dene de problemsiz teslimat yapiliyorsa ben de alirim.
Bazı ürünler açık arttırma usülü dikkatli bak fiyatlara.Ama 300metre dynema kargo dahil 20 tl.Tabiki alırısın ama kalite nasıl bakmak lazım.
iyi akşamlar arkadaşlar.ip misina için birde bu siteye bakın isterseniz. http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=braided+fishing+line&CatId=0&catId=