Yandı sivrice diyorum o kadar Olan balığıda siz tutarsınız sezonu başlamışken kapatır sivrice halkı. Sonrasında istenmeyen adamlar ilan edilirsiniz hatta sivrice girişine bu adamların buraya girişi yasak diye resimli tabela dikerlerse şaşırmam Hele Okan namı taaaaa Avusturalyaya kadar uzanır,Anzaklarla kurulan dostluk köprüsünü kesin yıkar şişenin dibine vurupta hihi hihi hihi Sevgiyle kalın
Abi ben ikinizdende trofe show bekliyorum.. Yoksa hiç dönmeyin ordan buraya Yunanistana filan geçin yada malzemelerle oralarda bi av marketi açın Atalarımız ihtiyar kurt boşunamı demişler.. Sevgiler kucak dolusu
Ne güzel temenniler uçuşuyor maşallah maşallah Ben hafif jig, sırtı, yemli ve spin takımındayım kısmetse. Abiler deniz bu, sağı soğu belli olmaz, belki gene bir TFT klasiği "balık bahane, sohbet şahane" olur Zaten öncesinde hamama gidicez, sonra Eyüp Sultanda adak adıycaz böyle giderse Ama mercan, torik keyfi hatta mümkün olursa spinle baraküda ve levrek keyfi yapmayı çok isterim.
Çok kötü planlarım var. Jig in dibine vuracağım. Yemlide benden ustası yok(takımları Ceyhun bağlıyor ama olsun) Hele spin benden sorulur. Daha olmazsa Okanın yanına oturur ona yardım ederim(içerken)
En kötü ihtimal benmiyim açıkça desene balığı şişede arayacaz Ayrıca ingiliz anahtarı ve kahvaltı bıçağı lazım hakiki ağır jig için . boş şişeleri ve eski telefonlarıda deneriz ama pek verim alamayız gibi geliyor..
Yaptığım hata... Evde biraz yağlıboya işi vardı onu yaparken çay ısıtıp içtim akabinde dışarı çıktım Hanım işte kız okulda annemde dışarda idi geldiğimde annem mutfakta ah oğlum ah diye hayıflanıyordu. Ocağı açık bırakıp dışarı çıkmışım mutfakta masa üstünde selülozik boya ve tiner vardı büyük bi tehlike atlatmışık haberimiz yok Sevgi ve saygı dileklerimle
Aklıma gelmişken vardığınızda Eczaneden BEPANTOL losyon alın (SÜT GİBİ KREM ) balık dönüşü güneş yağı krem vs kullansanızda duştan sonra sürün cildinizi nemlendirip sizleri rahatlatır... Sevgi ile kalın
Sevgili Onnik abi Cuma günü hava güzel olucak varmı sahil planın.Benim sabahtan aşiyan ve hisarönü,sonrasında mekanı yoklamaya niyetim var. Haberin olsun. Bu arada kamış ucu için kılıfı rapalaların arasında buldum kaybolmamış Sevgiyle kal
Teşekkür ederim sevgili Burak Hiç yapmazdım ama oluyormuş demek.. Bu arada sivricede şansızlığı kıracakmışın gibi bir his var içimde. Ne dersin?? Sevgiyle kal
İnşallah derim başka ne denir ki Benim şanssızlık kırılmazsa ve ekibe de bulaşırsa diye korkuyorum ben Tekneden atarlar muhtemelen beni açıkta yada ağır jig olarak kullanabilirler
Tarihi Aynalı çarşı hamamı var hep beraber uğrarız Çanakkale içinde aynalı çarşı...... Bu vesile ile ayağında çarık ,kursağında 1 lokma ekmek olmadan aylarca direnen dedelerimizi rahmetle anıyoruz ( anıyorum )
Yok yok ben eminim sen onlara uğur getireceksin ve hatta iyiki burak sende gelmişsin diyeceklerine eminim. Sana kıyamazlar artı sen rahat ol sen batmazsın ve senden daha ağırları var 130 luk ağır jig varken sana gerek kalmaz Sevgiyle kal