Sırt çantası almadı hepsini ama daha makinalar var :laughing: Sivrice için spin, sırtı, jig ve yemli av için malzemeler;
HYEEYYTTTTbanghead Gidelim hadi gidelim artık dayanamıyoooom Ceyhun bu kadarcık mı, bunlar bana yetmez, sen naapıcan Maşallah gözlerim kamaştı, akşam ben de benim zavallıların fotosunu koyarım, seninkilerin özetinin özeti
Kolay gelsin Mehmet Abim. Bana da kilit üstüne kilit var bu aralar, geceleri de çalışıyorum ki haftasonunu kurtarabiliyim
Sivrice yolcuları; 13.04.2013 Cumartesi Tarabya'da buluşalım, kimin ne eksiği varsa hazırlayalım o gün. Benim hatırladıklarım; Burak senin için 0,43mm örgü getiricem, Mehmet abinin makinalarına örgü saracağız, Kenan'ın Jiglere iğne takılacak.
Bir yandan yemek yiyorum. bir yandan dedektör yerleştiriyorum birde foruma bakıyorum. gece 2 saat uyku ile geçti
Bende de hiç örgü yok , gerçi örgü saracak jig makinasıda yok , hatta o makinayı takacak kamış ta yok Allah tan Mehmet abi var .. Fazla örgü varsa banada ayarlasana Ceyhun .
Demeden edemeyeceğim Bana kalırsa sizi sivriceden kovacaklar Nedenmi aga siz bu takımlarla sivriceyi kurutursunuz. Balıklarda sizi tanımıyor hani boğaz yada tarabya olsa balıklar tanıdıkları için kaçarlar ama sivricedeki gariplerin öyle bir şansları yok kesin kuruyacak sivrice.Sanki harbe gidiyosunuz.. :laughing: :laughing: :laughing: Şimdiden rasgele Sevgi ve saygı dileklerimle
Selam Herkese tünaydın ve güzel günler temenni ediyorum.. Galatasarayı tebrik ederim gs li olarak konuşuyorum belkide kızıcaksınız bana ama inanmadıkları ve Terimin kahraman olma sevdası yüzünden tur atlayamadık. Ordada burdada gözlerinde büyüttüler yoksa Real madrid elenmeyecek takım değildi 3 - 1 den sonra morinyo maymuna döndü buda yeter,tebrikler GALATASARAY!!! Ceyhunum bu arada geçmiş olsun sevgili dostum dikkat et kendine... Sevgi ve saygı dileklerimle