Bende borukurdu diyorum Okancım fakat bataktan çıkan boru kurtları yaramaz . Kumda yetişenden istiyorum adamdan daha sıkı vede kokmuyor hayvan.Sabah erkenden çırakla aldırıp dükkanda dolapta tutuyorum hiç biri ölmemiş taş gibi duruyorlar.
Kum kurdu başka bir şey değilmiydi kumsaldan çıkardıkları , Bu tip mahlukatla ilgili fazlada bir şey bilmem aslında , bildiklerim mamun ,sülünez boru kurdu v s .. şimdi malzeme hazır mı diyorsun tam anlamadım .
abi zaten acele yok deneme idi bu bir de beyaz renk çok güzel ama bizlere dayanır mı bir balıkta rengi değişir
Ben Fenerbahçe liyim , gerçi futboluda zerre kadar sevmem. ama bir Türk takımı Real Madrid le maç yapacak ve spiker madrid karşısında 4. golü arıyoruz diyecek . Bu benim tüylerimi diken diken eder arkadaş . Sağolasın Galatasaray....
Ulaşım saatlerini ayarladın mı Ceyhun ? Kim kim ve ne zaman çıkılacak son güne kaldımı çorba olur. Birde ekipmanı ne zaman yükleyeceğiz TFT kargo gemisine
Abi canlı boru kurdu nette satılıyor Günü belli olursa ne kadar istiyorsanız getiririm ben sorun yok Bana uyan bi gün olursa Ne derseniz yaparım 0532 662 10 58 Can abi burdan değil ceptende konuşabiliriz İyi geceler
günaydın TARABYA FİSHİNG TEAM herkese hayırlı günler. geçmiş olsun ceyhun dikkat et sen bize lazımsın daha çok olta denemesi yapıcaksın bir galatasaraylı olarak gs tebrik etmezsem ayıp olur bizi gururlandırdığın için çok teşekkür galatasaray
günaydın arkadaşlar ceyhun geçmiş olsun fenerbahçeli olarak galatasarayı gönülden kutluyorum adına yakışır bir maç çıkardı
Ah terim ah şans ,Bende bir fenerli ama futbolu sevip fanatiklik boyutuna sokmadan hangi takım olursa olsun hak edene hak ettiği saygıyı gösterip yurt dışı maçlarda asla ayrım yapmayan biri olarak g.s yın elenmesine çok üzüldüm, o aptalca goll yeme alışkanlığı olmasa ve aptalca gol kaçırma yarışına iki maçtada girilmese Terimin ordaki maçta kahraman olma hevesi olmasa ve hakemler yanlı olmasaydı G.S bu turu rahat geçerdi banghead yazık oldu ama bu günkü oynanan oyunu ayakta alkışlıyorum eğer biraz daha candan oynansa inanın bir nöchetel zaferi daha gelirdi ama onlar da inanmadı[/QUOTE]yazık oldu hemde çok yazık 2 verilmeyen penaltı burağa gösterilen haksız kırmızı ve 2 maçtada türk düşmanı hakemler çok yazık oldu Bu real madrid elenmeyecek takım değildibanghead banghead
ceyhunum geçmiş olsun paşam aman dikkat iğnelerin hiç şakası yok hele internetten kafalara kulaklara ve sırtlara giren rapala ve kaşıkları gördükten sonra çok tırsar oldum