Cümleten merhaba arkadaşlar. Haibo 54 lbs elektrikli motor için kaç amperlik akü idealdir. (200 amperi kaldırır mı?) Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Bir de kaç amperlik bir akü ile kaç saat idare eder?
Akülerin üstünde Ah yazar yani 200 amper saat demek 1 saat boyunca 200 amper verebilir , yada 200 saat boyunca 1 amper verir ama genelde yalandır motorun gücü (watt cinsinden ) önemli 100 watt lık bir motor 12 volt akü ile 100/12 amper çeker yani 8.3 amper (saatte) 200 Ah lik bir akü 200/8.3 24 saat çalıştırır bu motoru . Ama genelde tam değildir bilgiler. Şarjı tamsa 15 saat filan rahat götürür. (motor 100 watt ise ) yazdığın motor 384 watt
Havaların nane molla gidiyor olmasından dolayı resmen kurtlandım evde güneş kendini azıcık gösterir gibi olsa soluğu sahilde alacam Sevgi ve saygı dileklerimle
bu gün gidemedim torun geldi başka bir şeyle uğraştım birazdan resimleri koyacağım umarım beğenirsiniz
evet adamların işleri çok rica hatır yaptılar beyaz fanila üzerine bir çalışma yapacağız o daha güzel olacak isimlerin başına Türk bayrağı koyacağız arka kısımlarına da sponsorlarımızın logolarını
Jiglere iğne takarken parmağıma girdi iğne hooked damağı otursaydı hastaneliktim, 7/0 iğne idk Bu arada Sivrice için tüm malzemeler hazır, özel istek varmı?
Geçmiş olsun. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zgfpsupmu98 Kıyağımıda unutma ,gerçi bu eleman biraz mazoşist ama olsun oda insan
1 aydır düşüne düşüne yazacak bunumu buldun . Yürüsün tabi Galatasaray itirazımız yok bilakis seviniriz. ...
Aga durum 3-1 daha 15 dakika var.Bu arada bu hafta bir akşam eşkina var diyorum başkada bişey demiyorum
Balık teke yemiyor zaten o yüzden kurtçuya sormak lazım kum kurdu varsa perşembe akşamı yapabiliriz:thumb: